Új hozzászólás Aktív témák

  • Zirowe

    nagyúr

    válasz vicze #74282 üzenetére

    Örülök, hogy legalább te már érted és köszönöm, hogy foglalkozol a problémával. :)

    Nem, neki az egész a mail appban zajlik, a meghajtók tartalmát is azon belül látja, van documents opció is, ahol szintén meg lehet nyitni a közös meghajtókat..
    Böngészőbe másolva a sharepointos ablakban megjelenő elérést hibát dob.

    Igazából a fiók megadásakor (én csináltam meg neki, mert nem igazán ért hozzá) semmi plusz beállítást nem láttam nála, ő is tökre elcsodálkozott a lehetőségen.

    Most otthon megpróbáltam a nexus 7 '13-amon a régebbi gyári levelező programmal (a sárga borítékos, gmailen nekem továbbra sem elérhető az exchange egyik készüléken se), de ott se volt aktív a link.

    Az a baj, hogy nálunk azok, akiknek ez a dolguk, nincsenek igazán a toppon, erről a sharepoint lehetőségről meg szerintem nem is tudnak (ők csak kisebb karbantartást végeznek, az üzemeltetést egy másik szerv végzi, ami meg kb nem mond semmit se magától).

    We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!

Új hozzászólás Aktív témák