Új hozzászólás Aktív témák

  • cidalain

    veterán

    válasz gps76 #57006 üzenetére

    Nalam 500 a szabad inditaskor, es hasznalat kozben meg 2-300 elfogy ebbol, van tartalek. Nem akarok vitatkozni, de ez egy atlagos tablet hasznalonak boven elegendo. Ha ez valakinek nem eleg, akkor extrem felhasznalo, aki rosszul merte fel az igenyeit, es ehhez merten nem a megfelelo tabot valasztotta. Neki nem megfelelo, de nem azert mert a tab szar, hanem mert nincs kozos halmaza az igenyekkel.

    Ugyanez a vita mindenben megvan. Nezz be az Lcd teve topicba, ott aztmondjak hogy 55" es 400e alatt nem erdemes tvt venni mert szar. :)

    Aki egy autoval 200-zal akar menni az persze hogy szarozza a szuzukit, de aki csak 70 elzotyogne a boltig, annak untig eleg, sot 1000x jobb a babettanal :)

    Es ezt az irast nem vitainditonak szanom, hanem inkabb azert hogy a tabletvasarlas legfontosabb kerdese a mire fogom hasznalni. Ha itt valaki alulbecsul akkor kinlodas lesz. Ha viszont a penz miatt ad lejjebb az igenyekbol, akkor is kilodas lesz. De mindket esetre igaz, hogy rosszul valasztott. Es mint mindenben ittis feltetlenul igaz az, hogy eroteljes felhasznalashoz az arlista tetejerol kell valasztani, ami 2-3-szor dragabb mint az atlag. Vqgy 8-10-szer dragabb mint a legolcsobb

    [ Szerkesztve ]

    >> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<

Új hozzászólás Aktív témák