-
IT café
Utoljára frissítve: 2024.03.06.
Légy szíves olvasd el mielőtt kérdezel!
Az összefoglalóban sok helyen a fórumtársak hozzászólásai vannak belinkelve, vagy az ő információik alapján írtam meg, tisztáztam le az adott információt. Ezúton is köszönöm mindenkinek a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
Plusz most van az a pillanat, amikor a droid mellett a fejlesztők is szűkebben hagyják nyitva a kapukat, azaz míg nálad nincs Wifi és BT, addig nálam, a drágább boxon minden hibátlan.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
mexel
veterán
válasz blakey #93404 üzenetére
Ez egyértelmű, természetes is. én viszont igazán semmire nem használom a boxokat, csak és kizárólag náhány film és leginkább sorozat nézésre, hálózaton keresztül, mindig kábellel. A wifi nekem nem számít, BT meg pláne, soha nem használom boxon. Igazán sem YT sem egyéb nem kell nekem, csak jó képminőség és kezelhetőség.
Tartom még magam ahhoz ami miatt ezekkel a boxokkal kezdtem: olcsón tudjak egy jó lejátszót használni ezekre a célokra. Ne kelljen elavuló, drága eszközöket vennem azért hogy a virágbolti sorozatokat megnézzem jó minőségben és ne kelljen pc-ből nehezen konfigolható htpc-t építgetnem vagy pl dune és más drága eszközt vennem amit pár év múlva kukázhatok esetleg.
Ha a fejlesztők leállnak majd szerintem lesz más fejlesztőgárda aki ismét nekiáll valamikor az olcsóbb cuccoknak is, hiszen éppen ez miatt indult az elején még talán az OE, vagy nem is emlékszem mivel kezdtük a htpc XBMC után. Ha mégsem lesz pár vállalkozó szellemű fejlesztő akkor pedig valóban más megoldás kell, biztosan lesz valami
Most tesztelni vettem pár boxot ismét, kíváncsiságból. -
kokokka
őstag
Igaz, hogy drága, de azért egy Dune vagy egy Zidoo nem elavuló készülék. Nekem is van drága és olcsó eszközöm is, de az igazi baj az, hogy mióta ennyi streaming szolgáltatás van, szinte alig használom őket. Már csak nagyon nagyon ritkán szedek Torrent-ről is, kicsit elvesztette a lényegét. Az teljesen igaz, hogy ha csak a filmezés a lényeg, akkor egy kis box CE-vel a legjobb választás lehet.
-
mexel
veterán
válasz kokokka #93406 üzenetére
Én nem használok semmilyen streaming szolgáltatást, első normálisabb készülékem popcorn volt, volt más is de nem győztek meg. A CE ( már CE) kezdetektől ott volt hogy szerettem használni, vagy a kodi, igaz nem minden tetszik benne, de még mindig a legjobbnak tartom. Főleg ha jó képminőséget kapok olan eszközzel ami olcsó ( volt)
-
gyűrű
addikt
-
Melorin
addikt
S905x3 Vontar boxomon próbáltam az előbb a CE-t a belső tárhelyre költöztetni. Miután a ceemmc -x parancsot kiadtam, a single bootot választottam és szépen meg is csinált mindent gondolom, mert a végén kiírta, hogy távolítsam el az SD kártyát és indítsam újra a kütyüt. Azóta csak a Vontar logo-t látom, semmi más nem történik.
Mit rontottam el?[ Szerkesztve ]
-
Elemental
addikt
válasz Melorin #93416 üzenetére
Ugoos am6b plus
Maven kodi
Az szerintetek miért lehet, hogy ugyanaz a film néha 60hz, néha meg 23,97hz (az ugoos ad felbontás és freki infót minden váltáskor)? Megnéztem a kodi lejátszó folyamatinfón a rendszer fps-t, és a hz-nek megfelelően 60fps, vagy 24 fps.[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
válasz jézusom #93415 üzenetére
Itt egy összehasonlítás a fire tvk ről.
-
cof
veterán
válasz Melorin #93416 üzenetére
Mivel ezek a CE csapat által nem támogatott készülékek, bármi lehetséges. Újra kell tenned az Androidot és akkor használd SD-ről, szerintem jól megy arról is, nem értem miért erőltetik itt sokan a CE-t eMMC-ről, ma már az mSD is filléres tétel.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
junkpod
veterán
Sziasztok, létezik működő YT music add-on Kodi -hoz? Találtam egy dejavu repot de nem elérhető a szerver...
Box's don't touch!
-
Beni2360
félisten
Már akartam kérdezni, hogy egy belakott sd-t ce-cel át lehet rakni másik boxba az dtb.img csere után?
Egy s905x2-bol akartam atrakni egy S902x3-ba de nem indult.[ Szerkesztve ]
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
fanci
tag
Sziasztok!
Médialejátszó topikból irányitottak ide, egy boxszra lenne szükségem ami tud kezelni egy 500Gb vagy esetleg 1Tb külső ssd - t és 0-24 ben tudja bonyolítani a virágbolt forgalmát. Amit még tudnia kell : gigabites lan, kadenciahelyes lejátszás, streaming csak youtube. Egy régi hét éves sima hd tv-t szolgálna ki ami 1 - 2 évig még biztos marad, viszont lógna rajta egy samsung q800b dolby atmos hangprojektor (5.1.2 csatorna) ezt később tervezem bővíteni két háttérsugárzóval ami már (7.1.2) csatorna, jó lenne ha a box ezt tudná kezelni valamilyen szinten , talán ez lenne a a legfontosabb szempont. Anyagilag jó lenne ha 50-60 ezer ft környékén megállna a dolog.
Hosszan visszaolvastam a fórumon és látom hogy mindenre (is) alkalmas igásló nem létezik, a következők jöttek velem szembe: ugoos am6b plus, x96 max plus, vontar x3, Beelink gt king, vontar hk1, vagy valami más??? Segitségeteket előre is köszönöm. -
Beni2360
félisten
Na én balga a rezet bombot hagytam ki. Gondoltam mivel volt már benne sd-n ce nem kell.
Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro
-
aldebaran
őstag
A vontarban, amit itt ajánlottak korábban gigabites lan van. A 2terrás dupla vinyo meg se kottyan neki, visszaosztás, letöltés közben is lehet akár 4k filmet nézni...
Ilyenben van a két vinyó és a CE is felismeri és kezeli
[ Szerkesztve ]
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Adott egy Vontar X3 készülék CoreElec-kel .. 4k-s tv-n csak full Hd filmeket játszik le, amint át kellene kapcsolnia 4K-ra nincsen kép, se hang. A főmenü az full hd, a tv kiírja a felbontást.. Újraindítás után újra a főmenüben találom magamat.. Tipp?
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
cof
veterán
válasz Ferenczi Áko #93437 üzenetére
HDMI kábelt cserélnék első körben.
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
nfsu17
veterán
válasz Ferenczi Áko #93437 üzenetére
Beállítások, rendszer, coreelec, use 4.2.2 colour subsampling
Aztán ha nem jó, tovább nézzük
Vagy fölötte a limit to 8bit
Kezd ezzel az utóbbival[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
-
Elemental
addikt
A legfrissebb maven kodival továbbra is van gond? Vagy már szabad frissíteni?
Nekem márciusi van fent (202203162217) van fent. -
embe
nagyúr
Sziasztok!
X96 MAX Plus 4GB/32GB Amlogic S905x3 boxra létezik valami jól működő okosított, GoogleTV rom?
Kodi nem érdekel...[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Póbálom tesztelgetni a Nexust, de sajnos sok minden nem megy. Nekem az Rclone nagyon fontos és azt nem tudom munkára bírni. Elvileg minden elindul, telepíthető csak éppen mégsem működik. Nincs IPTV Simple Client sem ami szintén nem ártana
Szóval lehet hoyg kimarad még. -
hunaqua
addikt
Ugyan nem vagyok gép közelben,de szerintem ment IPTV Simple Client Nexus alatt.
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F AMD R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB GDDR6 DeepCool CC560 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H510M Intel i9 11900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB GDDR6X Zalman Z3 Iceberg 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5 Rampage SHIVA 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M Intel i3 12100 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB GDDR6 Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 Intel i5 6500 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB GDDR5 Spirit of Gamer X 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest