Új hozzászólás Aktív témák

  • Z10N

    veterán

    Hello!

    m8s2, legfrissebb coreelec 9.2.x (nem tudom fejbol). Mult heten frissitett. A minap kijelzoket teszteltem, hdmi spiltterbe bedugtam az mplayert tesztelesi cellal forraskent (xbox, htpc, stb.). A kijelzo nem adott kepet, pedig be volt kapcsolva. Probaltam ki/be kapcsolni remote-tal, de nem reagalt. Gondoltam a splittert nem kedveli a kijelzo, ezert kozvetlenul atdugtam, de csak szurke kepernyo fogadott. Fel oraig volt elotte igy bekapcsolva hagyva, szoval meg ha updatelt volna is, azt ennyi ido alatt meg kellett csinalnia. Ahogy nezem a legfrissebb: CoreELEC CoreELEC 9.2.6, 19.0 Matrix (March 2nd, 2021). Szoval ezt rakta fel multheten.

    Kozvetlenul radugva latszik, hogy nem bootol a coreelec sd kartyarol. Szurke "guglis" kepernyo, de meg logo sincs, tehat az android se bootol be. Az sd kartyat kiszedve bootol az android. Mondjuk eleg lassu, bar nem is hasznalom. Viszont menet kozben visszadugva az sd kartya rendben van, usb pendrive/hdd mukodik, internal tarolo is rendben.

    Szoval a kerdes, hogy mitol szallt el egyik naprol a masikra a coreelec boot? Tegnap kapott soft/hard kikapcsolast, de semmi valtozas. Eddig hibatlanul mukodott eveken at.

    [ Szerkesztve ]

    # sshnuke 10.2.2.2 -rootpw="Z10N0101"

Új hozzászólás Aktív témák