Új hozzászólás Aktív témák

  • a8l

    aktív tag

    válasz Songoman #7467 üzenetére

    Lehet hiba volt mert nem fog működni, sok a kamu kártya ami használhatatlan, én is megjártam már ilyen szarokkal, azóta csak ebay-ról sincer....-től veszek kártyákat és pendrive-okat, nincs bajom évek óta.
    Ilyen noname kártya lehet akár 4GB-os is 64-re formázva, ami használhatatlan, persze vissza kellett küldenem és úgy lett refund, a mocsok csaló erre épített hogy úgysem küldi senki vissza. Elsőre teszteld h2testw programmal pc-n, ha átmegy a teszten utána kezdheted használni, én is mindig ezzel kezdek minden flash tároló esetében, h2testw, utána meg egy cdm sebesség teszt és ha minden rendben után használom.
    Egyébként pl az audi kézikönyvemben is az van írva hogy max 32GB sd kártyát kezel az MMI oprendszere(ami Linux alapú) de ennek ellenére már 2éve egy 64-es micro sd adapterben szolgál a hátsó egységben és soha semmi baja nem volt, gyerek mindig arról néz filmet, mesét stb. Szintén 64-esről szoktam fw-t és térképet is frissíteni, tökéletesen olvassa, pedig a kézikönyben egyérttelműen szerepel a max 32GB.
    Ki fogom próbálni 128-as kártyával is, csak ilyenem nincs itthon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák