Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz DroiDMester #6557 üzenetére

    a kínai boxoknál még az sem biztos, hogy ugyanabból a boltból ugyanolyan alkatrészekből összerakottat kapsz. A banggod-osnál van egy kérés is erről [link]
    Nekik más fajta van ugyanilyen néven.

    Ha a giga lan nem tud gigás kapcsolatot felépíteni, akkor valami hiba van ott. Akár szoftveres, akár fizikai. Persze ettől még használható lehet, ha 100-asra lekorlátozva megy.

    (#6558) DroiDMester
    Múltkor a mini mx-es android 5.1 alatt láttam olyan videót, aminél a beállításoknál 1080-at is írt az app. De annál pont nem látszott semmi minőségi küldönbség, mert nem volt olyan minőségű a felvétel. De hogy mókolt youtube app van-e rajta gyárilag, vagy esetleg van aminél tényleg engedi.
    Korábban én is mondtam, hogy alapból 720p-t enged, libre alatt az api kapcsán ezt továbbra is fenntartom. Android alatt elbizonytalanodtam, hogy min múlhat.

    (#6559) Zol77
    mi volt a videó? a youtube előzményekben pécén elvileg meg tudod nézni

    (#6560) DoItYourself
    a napokban ránéztem a kártya közvetlen libreelec alatt használatára kicsit. :(
    Envagyok mondta, hogy gondja van vele. És úgy láttam, hogy tényleg nem olyan egyszerű. Az oscam addon ott van, működik is, jól van fordítva hogy pcsc-t támogasson, de mintha a pcsc-lite csomag hiányozna a librébeől. Raspi alatt is néztem futólag és ott sem láttam. pcscd nélkül pedig a sima kártyaolvasót nem talája meg. :U

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák