Új hozzászólás Aktív témák

  • ztsoft

    őstag

    válasz ztsoft #63825 üzenetére

    Ma volt időm tesztelni, mind a CE 9.2.0-át, mind az LE 8.2.2.3-at (Ext4-es) a VP9 4K-s videóval (sőt, még az emlegetett Pandorás videót is leszedtem a Youtube-ról, hogy helyi hálón tudjam tesztelni).

    Az LE alatt van pár helyen apróbb akadások, döccenések, de összességében nézhető. A CE alatt konkrétan nézhetetlen, ahol az LE alatt akadt, döccent, itt teljesen darabos a kép.

    Az is biztos, hogy a Google is módosított valamit, mert régebben LE alatt tökéletes volt ez a videó Youtube-ról. A stream sebessége is korlátozva van (a 4K-nál biztos), folyamatosan ugrált letöltés közben (a 3.82GiB letöltése 15:27 volt, viszonyítás ként a net sebességem átlagban tudja a 14,4 MB/s-ot, ez egy 4GB-os fájl volt).

    Más.

    Egy érdekes dolgot tapasztaltam CE, LE vonatkozásában. Azt tudtam, hogy az eltérő boot miatt kell a fogpiszka az LE első indításához, majd ismét, ha a CE-t akarom indítani. De nem így van, az LE első indítása óta oda-vissza tudok váltani CE és LE között bárminemű beavatkozás nélkül. :F
    Konkrétan, a CE a belső tárhelyen van, az LE pedig kártyán és tökéletesen működik a "Reboot from internal" és a sima újraindítás, nem kell fogpiszka hozzá.

    Jó dolog fontosnak lenni, de fontosabb, hogy jók legyünk.

Új hozzászólás Aktív témák