Új hozzászólás Aktív témák

  • junkpod

    nagyúr

    válasz TCr #3293 üzenetére

    1. film belepörgetésnél, illetve hangsáv- és/vagy felirat váltásnál (1080p mkv, DD és DTS hangok passtrough) képes a hang több másodperccel elcsúszni (lemarad a kép a hanghoz képest) és nem áll vissza, csak stop és start után.

    -hangsáv váltás: nem tapasztaltam még ilyet, bár én egy hangsávval nézem végig a filmeket, nem váltogatom:) Esetleg javaslom, hogy azt is nézd meg mi van ha közvetlenül a tv-be dugod a boxot, az erősítők is képesek csodákra (pl az enyémben van egy olyan menupont, hogy szinkronizálja a hangot a megjelenítőhöz...)
    Illetve az előző hozzászólásban irta kolléga, hogy bekockásodik a kép, ilyenkor ha menut hívsz a képre az is képhibás vagy csak alatta a film? Ha minden hibás akkor érdemes a hdmi kábelt isellenőrizni.
    Feliratváltást én úgy használom, hogy be van kapcsolva a "lejátszás megállítása felirat letöltés alatt" és így amikor megnyomom a feliratletöltés gombot, akkor megáll a film, majd mikor betöltöttem a megfelelőt, akkor elindul, semmi hiba nincs. Sőt nálam a freki váltáskor is be van kapcsolva egy pár tized másodperces megállítás. Illetve én szinte sose használok belső feliratot, mindig letöltöm film indulásakor opensubtitles addonnal és a feliratok tárolását nem szerveren hanem a boxon jelöltem ki. (egyébként sem adtam írás jogot a NAS-hoz a boxnak, nem bízok meg benne:)

    2. film pauzáláskor, majd indításkor:
    - ha hosszan nyomom az ok gombot: a felső folyamatjelző indikátor képes végleg ráfagyni a képre

    nem is tudtam, hogy van funkciója egy hosszan nyomott OK gombnak, mire jó?

    - ha előhozom a kezelőfelületet az ok gomb rövid lenyomásával, képes az egész kezelőfelület ráfagyni a képre

    A fent hibákat melyik felülettel tapasztalod? Alap Confluence vagy netán más? Mindenképpen próbálj ki másik felületet, mert azok is okozhatnak ilyen hibákat.

    Box's don't touch!

Új hozzászólás Aktív témák