Új hozzászólás Aktív témák

  • waccamár

    senior tag

    Sziasztok! Segítségeteket szeretném kérni :)
    Egy ideje már tervezek lejátszót venni. Nemrég bukkantam erre a topikra. Átnéztem az összefoglalót, és olvasgattam is a topikot, viszont nem sikerült még konkrét modell mellett döntenem.

    Leírnám a setup-om, és hogy mire használnám, hátha valaki pontosabban be tudja lőni az igényeimet.

    - A box HDMI-n lenne rákötve egy alapkategóriás FHD TV-re (Samsung F5500, de pár hónapon belül tervben van csere. Nagyobbra, de ugyan úgy alapkategóriás FHD lesz, valószínű K5500, már ha ez az infó lényeges)
    - A hangot egy Logitech Z333 adja, ami sima Jack-el van TV-re kötve, szóval semmi extra
    - Külső vinyót kötnék a boxra, azon tárolnám a filmeket, zenéket, arra menne a letöltés (WD elements a kinézett)
    - Gigabites netem van, kábellel kötném össze a boxot. Ha a gigabites port aránytalanul nagy plusz költség lenne, akkor erről lemondok, tehát a 100Mb-s port is elég.
    - 3 USB port kellene, BT bill. és egér menne rá (mindkettő Logitech), plusz a vinyó.
    - TeamView-ert szeretnék futtatni a boxon, hogy a saját gépemről is elérjem, ne kelljen azért a TV-t be, vagy átkapcsolni, ha szeretnék bármit csinálni rajta.
    - A TeamView-er mellé egy böngészőt, torrentklienst, fájlkezelőt, egy YT app-ot, és Spotify-t tervezek feltenni, egyéb felesleges dologgal nem szórom tele.
    - 1080p filmeket játszanék le.
    - Szívesen használnám out-of-the-box Androiddal, de nem zárkózom el a LE feltelepítésétől sem, ha azzal egy olcsóbb lejátszót jobbá lehet tenni.
    - Természetesen ezt minél olcsóbban szeretném elérni :) Így az Összefoglalóban lévő C kategóriás noname lejátszókkal szemezek. Az ott szereplő amazonról rendelhető EgoIggo szimpatikus, de az 1GB RAM kevésnek tűnik. Tapasztalataitok alapján a fent leírt használathoz elég lenne? Én a biztonság kedvéért 2GB-set venném, de ha overkill és felesleges, akkor mondjátok :)
    - Külföldről rendelném, nem kell EU raktár, várok türelemmel.

    Mi a véleményetek? Milyen típusok között lenne érdemes nézelődnöm erre a használhatra?
    Köszönöm előre is a rám szánt időtöket, és segítségeteket ;)

Új hozzászólás Aktív témák