- AliExpress tapasztalatok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- C# programozás
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Total Commander
- Programozás topic
- VMware
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
-
Tirexi
addikt
Oké akkor lenne két kérdésem ezzel kapcsolatban:
1) Úgy tudom, hogy minél melegebb a számtech iparban valami annál hamarabb tönkre megy. Példa: [link]
Ez mennyire igaz akkor a VGA-kra? Vagy ezekre olyan solid-ok vannak rakva amik 94fokra vannak teremtve?2) Ha én engedem az én VGA-mnak a 90 fokot mint temp target-et akkor az nem baj? Tehát mehet 90 fokon is akár több órán keresztül? Vagy csak AMD kari mehet olyan magas szinten?
"Megnövelték az UVD órajellimitjét, így képes sztereó 3D-s 4K-s anyagokat is lejátszani"
Na egy újabb tipikus AMD-s jövőbelátó technológia... Csak úgy érdeklődés képen mit gondolsz arról szerinted ma Magyarországon hány embernek van 900k-s 4K-s monitora?
Olyan dolgokkal szórakozik az AMD már megint amire egyszerűen nincsen kereslet. Meg ott a DX11.2 amit még nem is használ ki játék... Nem értem miért kell az AMD-nek állandóan a jövőbe tekintenie. Amire a 4K monitor emberi áron lesz arra már még 4 generáció VGA le fog jönni.
Ráadásul most nézem 3D-s 4K-s megjelenítő te édes Istenem.. amikor még a sima 4k-s monitor is majdnem 1 millió forint. Hol élnek ezek?Te írtad:
"Az ASUS PQ321Q tehát nem egy átlagos megoldás, és ezt tökéletesen alátámasztja az ára is, ugyanis a monitor 3500 dollárért vihető haza."
Erre meg még rájön ki tudja mennyi Magyar adó. Ja és akkor ez még nem is 3D-s monitor.A hűtéssel bíbelődtek volna ahelyett, hogy olyan dolgokkal foglalkoznak amit 5 év múlva lehet majd csak megvennie egy átlag embernek.
-
nagyúr
kézikönyv? az meg mi? ja... az az, amit az sem olvas el, aki megveszi a terméket, ugye? viszont aki gondolkodik, hogy melyiket vegye, az majd elolvassa, nem? ne komolytalankodj, pls
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- ASUS RTX 3070 Ti TUF Gaming OC 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest