-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dergander
addikt
Akkor leírom úgy hogy, 2GPU, ugy feltevések szerint 300watt , egy 2080Ti szintén, és még koránt sem biztos hogy hatékony lesz a 2 GPU. Értem én hogy vannak technológiák rá,de ahogy leírtad a legtöbbet az adja hogy a játékfejlesztő mit hoz a konyhára.
Tehát értem én hogy mindegy mi van a motorháztető alatt, de még mindig az a legjobb megoldás hogy egy GPU kell és az legyen erős. Sajnos ez az állítás, már jóideje érvényben van. Meg tegyük hozzá azt is az Nv "kezébe" elég sok fejlesztő van. Ez adhat okot egy kis bizalomra hogy ők is preferálják az SLI-t.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest