-
IT café
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Reggeli teendők elvégezve, összes 3080 előrendelés lemondva Na jó egyet megtartottam msrp áron egy TUF valami legyen a gépben az új Navi-ig Abból is lesz hiány stb..
-
-
veterán
válasz KillerKollar #51674 üzenetére
Vagy halasztjak meg egy ket honapot
-
veterán
válasz Alogonomus #51920 üzenetére
Nem is emlék mert a jelen , másfél hónap alatt lófac mennyiséget szállítottak... ezres rendeléseknél 100-200 darabot Másfél hónap
-
veterán
válasz Emilió #51922 üzenetére
Proshop 6 országban van Ezt vágod na és 300 darab kártya..
De itt svédben (proshop is) már listázza a rendeléseket darabszámra , hol tart a sor és mennyi jön...
Na ezzel a tempóval pl Asus TUF úgy februárban majd aki startkor rendelte megkapja esetlegAmi hígfos azt nem kell magyarázni és körömszakadtáig védeni amit nem lehet, ez az Ampere start a világ legszarabb startja! Nem volt még 2 hónap után is az
Webshopok már nem azt írják hogy nincs raktáron hanem konkrétan oda van írva hogy 2020.01.25- jön a kártya és konkrétan oda írva hogy a "gyártó hibájából nem tudnak rendelést teljesíteni) mert vér ciki a boltoknak is, szerinted mennyi telefon+ mail ment a boltokba emiatt?
Vicces hogy le írod hogy 300-400 VGA a 270e HUF-os MSRP-s 3080-ra gondoltál? Akinek lett kártyájuk a 90%-a 30-50% felárral vette meg Lelke rajta mindenki oda rakja a lovettinot ahova akarja, nade erről dicshímnuszokat írni
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Csak nagyvonalúan túl lépsz azon hogy valami 2 hónapja nem kapható valami meg 2 napja Tehát te úgy gondolod hogy a Zen3 nem lesz kapható 2 hónap múlva
Most is lehet venni minimális felárral nem 40-50%-al mint a kedves NV termékét..De azért jensen papa minden héten tól valami paperlaunchot
-
veterán
Én bevallom hogy rühellem az NV pl. amit most is csinált, ls végtelenségig lehetne sorolni mért, de ha szar az AMD veszek NV ez van.
Nem mernek mást írni, próbálják a kereskedők magukról letolni a felelősséget, mert kurva gáz most a launch bármiből.
De NV-nek mi is volt most egy Ampere launch? AMD? Zen3/GPU/Xbox/PS4 még jó hogy nincs mindenből raklapnyi a boltokban. -
veterán
válasz Malibutomi #51937 üzenetére
Nem jó, de nem lehet jobb int az NV. pedig ennél csak jobb lehet
Annyira nem nehéz mert ha lehet rendelni lauch után 6 percel akkor sikerült túlszárnyalni az NV 2 percét -
veterán
válasz TESCO-Zsömle #52396 üzenetére
Vannak 43@120 meg 144-es monitorok.
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #52410 üzenetére
Oké, nekem megy 150x75-ös asztal és 4k 43@120Hz hibátlan Megszokod ugyan is, 32 volt előtte már kicsi volt.
-
veterán
Nem tudom hogy az alternativ univerzumodban mi ujsag, en innen udvozollek a mai napon 268e vasarolt 6800XT- mel, neked meg van 440-ert egy talan minimalisan gyorsabb kartyad viszont az enyemet lehet huzni aztan az uj cimekben talalkozunk pl valhalla De johet a dirt RT-vel is :)) ertem en hogy sirdogalsz a sarokvan a 440-ert vett 10Gb kartyinkoddal de nyugi 600-ert jon majd a 20 gigas 2 honap mulva cserelheted is le, udv.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Egyebkent semmi baj a 3080-al, a problema az olyanokkal van ako idejon bizonygatni hogy mekkora vasar volt 440-ert.... Ez bizony nyitott szajjal beszaladas a faszerdobe....
Utobbi napokbanntobbszor vehettem volna 310-ert 3009-at nem vettem.. Meg lehet hogy veszek nincs kizarva de nem 50% felarral
-
veterán
Milyen jarulekos dologra gondolsz? Forgalmo adora? 25% vs 27% nem irtoztato kulombseg.
Alapvetoen arra koltod a lovedat amire akarod, meg is lehet gyujtani felszivni ez meg mindig jobb en csak a miertet nem ertem, hidd el megvehetem en is (szerencsere) de nem vagyok hajlando.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Tobbfele modon le lehet ezt kommunikalni, persze mindenki szeret kicsit trolkodni
Pl nekem valamiert ATI/AMD fele huz a szivem, de ettol fuggetlenul utolso 3 kartyam NV volt.
Az ember kreten, mert mert huz egy markahoz Volt nalam az NV is ilyen pozban amikor a 3DFX volt a godzilla, kis Riva 128- tamogattam oket egy raklap fos volt
Ez olyan mint partatlan foci meccsen ertelmes ember a gyengebbnek szurkol, aki a tuti erosebbnek ott valami komoly kompenzacio van :)) -
veterán
En ugy vagyok vele hogy ez regen se volt olcso hobbi.
Lehet hogy hazudok de igy emlekszem start napjan bementem megvenni az ATI 9700 prom hat nem akarok hazudni 105 brutto, nezd meg mikor jott ki.. Akkor mirol beszelunk? PS2 ntsc europai start elott 150k... Azt goldolom most ehez kepest olcsosag van :)))))))))[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Busterftw #52814 üzenetére
Felszívható zöld porrol ami eltorzítja a valóságot..
FullHD/QHD ban is annyira erős az ampere? 4K-ban elvben erősebb kb 4-5%-al csak hát ahogy kinéz Navin van OC tehát egál lesz ez.. Kisebb felbontáson emg szevasz...
+250-el van egál, aztán jön az OC ami közel nulla Amperen, példa a legújabb MSI +3.9% OC ..
Leírtam már én is neked meg még sokan igen jelen pillanatban ez a helyzet , de nem úgy néz ki hogy ez is marad RT alatt, meglátjuk.Csak en rugaszkodjunk el a valóságtól na, szerintem jó kártya az AMpere csak nem 400+ -ért a 3080-an, hanem max 300e..
-
veterán
válasz TESCO-Zsömle #52975 üzenetére
Hagyján, de a postoló neve utal arra mi vár rád ha meg akarod venni
Bilibili, avagy bilibe lóg a kezed ha meg akarod venni -
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Sapphire nitro pulse rx 580 4gb /256 Bit BESZÁMÍTÁSSAL!
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest