Új hozzászólás Aktív témák

  • Peace

    nagyúr

    Már most a hétvégén belefutottam sajnos, hogy jól jött volna azért az a plusz 2 SATA csati, mert így a gépház tetején lévő SATA dokkolót már nem tudtam bekötni és lett volna egy vinyó, amit gyorsan át kellett volna vizsgálnom. Na sebaj. Gondolom ez volt a kompromisszum a kedvező árért cserébe. Nem tudom, hogy van-e egyáltalán 8 SATA foglalatos B350 lap, amin van PCI is. De most már igazából mind1. Vagy élek dokkoló nélkül, vagy majd kiszedem a legkisebb HDD-t a gépből idővel.

    Viszont amit igazából kérdezni szerettem volna, az a RAM freki. Én csak szimplán fogtam BIOS-ban és a legördíthető menüben kiválasztottam a DDR4-3200MHz-et, aztán csókolom. Ez így ennyi, ugye? Ha stabil a rendszer, akkor jók vagyunk és nem kell mással vacakolni? Kerestem ilyen XMP profilokat, de nem találtam ilyesmit, úgyhogy maradt ez.

    És még egy kérdés. "HPET használata NVMe SSD-vel" az összefoglalóban...Ilyen SSD-t vettem. Akkor nekem is érdemes kikapcsolni? "NVMe csatlakozós" rész bizonytalanított el, mert M.2 foglalat az oké, de NVMe SSD is rá van írva. Tudom, haladnom kellene a korral, de még sosem volt ilyen modern SSD-m meg lapom, amibe belemenne. A rendszert rátelepítettem és megy, mint állat. Csak ezt még jó lenne tudni, hogy akkor ez most milyen is valójában.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák