Új hozzászólás Aktív témák

  • Peace

    nagyúr

    Sziasztok!

    Masinát szeretnék összepakolni, mert a kis i5-ös konfig elérte a 7 évet, így hajlott korára való tekintettel nyugdíjaznám szegénykét. Szeretek általában okosan gépet összerakni, nem túlzásokba esni. 7 éve az intel volt a nyerő választás, de most a Ryzen tűnik annak. i7 7700K-t terveztem első körben, de mivel úgy 30k-val drágább lenne, nem feltétlenül érné meg pár (néha mondjuk nem csak pár) plusz FPS-ért. A gép 90%-ban single játékra van használva, a GTX 1060 az marad egyelőre. Abban kérném a segítséget, hogy ha esetleg valamelyik általam kinézett alkatrésznél kilóg a lóláb, akkor jelezzétek nekem. Mindent az itteni összefoglalóban szereplő listákból néztem ki meg a tápot is a ph-s ajánlóból. Nem feltétlenül kell 600-as szerintem, de hátha a későbbiekben jól jön majd egy nagyobb videókártyához vagy bármi.

    alaplap: Asus PRIME B350-PLUS vagy MSI B350 TOMAHAWK ( lényeg, hogy kell nekem PCI slot hangkártyám miatt. Melyik lehet a jobb választás?
    proci: AMD Ryzen 5 1600x
    hűtő: Be quiet! Pure Rock (ahogy nézegettem, egy hajszállal jobb a Hyper 212-nél és kicsit olcsóbb is....)
    RAM: 16 GB DDR4 3000 MHz Kingston HyperX Predator CL15 (nincs benne sajnos a lapok támogatottsági listájában, és nem tudom, hogy a borda magassága gond lehet-e a hűtőnél.....nem tudom van-e vele tapasztalat esetleg)
    táp: FSP Hyper M 600 W 85+ (nem igen láttam ennél jobb 600-ast 20k alatti kategóriában.....)

    Mit mondtok?

Új hozzászólás Aktív témák