- Sweet.tv - internetes TV
- Windows 10
- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- DIGI kábel TV
-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gimis
csendes tag
Üdv. Nemrégiben vásároltam egy XFX RX 470 8GB-os kártyát. Betettem 2 gépbe is fekete képernyő semmi nem történik. Első indításkor ventik felpörögnek aztán megallank. Második indításkor végig mennek a ventik. Kép semmi. Az eladó mondta bányász bios van rajta. Valóban csak vissza kell tenni rá egy másik biost és jó is lesz? A kártya bios kapcsolós. Próbáltam mindkét állást de semmi.
-
gimis
csendes tag
válasz varmi2 #47468 üzenetére
Hát, pedig most utánakérdeztem és csak ennyi, hogy vissza kell rá tenni az eredeti bios-t.....ezt mondta az eladó. Tehát nem biztos a bányász bios. De valami akkor is van.És ha nem bányász bios hanem valami más? De azt mondta csak annyi a teendő hogy gyári biost kell rá tenni.
[ Szerkesztve ]
-
gimis
csendes tag
Üdv. Shappire rx 480 nitro+ god of war alatt 75 fokos. Igaz a CPU is (i72600) stock hűtő vél 80 fokos hwimfo szerint.
És állandóan megáll a játék és kilép. Stb. Bár amióta ez a kártya van a gépben azóta furcsán viselkedik a gép. Lehet hogy Corsair 430tap nem elég a kártyának? -
gimis
csendes tag
válasz varmi2 #47485 üzenetére
Eddig nem volt gond. Gondoltam a kártya sokat fogyaszt. És pl újraindítás kor is előbb leáll aztán úgy kapcsolódik újra be. Nem minden indításkor ad képet sem. Furcsaságok ezek. De tápra gondoltam. Mert eddig kisebb kártyával nem volt ilyen. Nem értem. bár a memória is megtelik pirosan írja a hwinfo. Azt hiszem a virtuális memória. Attól is kiléphet?
[ Szerkesztve ]
-
gimis
csendes tag
válasz Aprósólyom #47486 üzenetére
Ezt hol lehet? Vagy másik drivert kéne használni? 22.11.23es van most
-
gimis
csendes tag
Értem. Köszönöm. Nem tudom miért áll meg és lép ki a játékból (gow). De kb mindig ugyan ott. A virtuális memória vagy memória pirosan jelzi hogy 8GB használatban van. Az nem lehet baj? És nem a kártya táp kombó csinálja ezt?
-
gimis
csendes tag
Üdv. Játék közben kék halál. amdkmdag sys hiba. Ez miért van? Mit kéne tenni? Rx 480 8GB.
-
gimis
csendes tag
Üdv. Rx 590 vagy rx 580at vegyek? Érdemes az 590et? Csak játék fullhdban. 8gb lenne mindegyik
-
gimis
csendes tag
Úgy néz ki lesz egy XFX bigboy rx 590. Csak beteszem és remélem sokáig jó lesz még. Új pasztával játékok alatt hogy melegszik 100%-on?
-
gimis
csendes tag
Rx 590nek elég lenne egy 450wattos táp talán Chieftec de csak egy 8 pin van rajta. Ha egy 6ost alakitok át satarol vagy molexrol az megfelelő lehet? i3 7100 ASRock h100 dsv rev 3 lappal
[ Szerkesztve ]
-
gimis
csendes tag
válasz Aprósólyom #47710 üzenetére
Az lesz egy egyenlőre aztán ha valami furcsaság lesz akkor tápcsere
-
gimis
csendes tag
válasz Csupingo #47727 üzenetére
Értem. Nekem megfelel ez az órajel is. Csak a defaultnal gondoltam kisebb órajel társul de a kártyám hátulján ha jól látom 1585 van a matricán és azt sem írja a gpuz sem az alaporajelet. Csak ezt az 1545ot. Nekem ez is elég de egyre furcsabbak ezek amd kártyák. Bányászat teszi-e nemtudom.
-
gimis
csendes tag
válasz Aprósólyom #47737 üzenetére
8pin az van a tápon. És alakított 2db molexrol egy darab 6pinest
-
gimis
csendes tag
válasz Aprósólyom #47739 üzenetére
Szerzek majd egy másik tápot
-
gimis
csendes tag
válasz Aprósólyom #47741 üzenetére
Igazad van. Megfogom porbalni
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- PowerColor AMD Radeon RX 6600 XT HellHound 8GB használt videokártya eladó garanciával!
- GeForce RTX 3060 Ti GAMING Z TRIO 8GB (ingyen posta)
- Sapphire Pulse AMD Radeon RX 6600 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest