Új hozzászólás Aktív témák

  • belinho

    senior tag

    válasz katt777 #50937 üzenetére

    Már megint megy a ferdítés a részedről de már megszoktam!

    Azt írtad sok XT-nél nem lehet felvenni a ramok sebességét, bár ezt nem tudom honnan vetted, nem egy VTX, CLUB3D ,Powercolor 7870XT-n lehet jóval 1500mhz felett járatni a ramokat, nyilván vannak rosszabb példányok is. Te konkrétan azt írtad, hogy Sapphire-nél 1700mhz-et mennek, erre írtam, hogy ez nem teljesen igaz, lásd HSM féle Sapphire 7870XT-t, ez pusztán szerencse, hogy milyen ramokkal szerelik.
    Már megint az a fránya szövegértelmezés, mint a múltkor. Azt írtam függ attól, hogy milyen minőségű ramokkal szerelik, viszont ez nem gyártőfüggő ahogy te írtad, mert a Sapphire is lehet gyengébb rammal szerelve :C Kitörölhetem a Sapphire-al is, ha egy gyengébb ramokkal szerelt szériát kapok, szóval hülyeség a gyártófüggőség. Sehol nem írtad, hogy saját tapasztalat, hanem általánosítottál már megint a sajátodból kiindulva.

    A VRAM használattal meg nagyon el vagy tévedve, a GPU-z és az AB is csak egy becsült értéket ír, nem teljesen pontos. Ha 3GB-os kártyád lenne, akkor néznél nagyokat, hogy megy feljebb is a VRAM használat.
    BF4 esetén is sokan panaszkodnak 2GB-os karival, hogy laggol-akad a játék Mantle használatával, és ez pont a VRAM miatt van, de egyből azt írják szar a MANTLE, mert DirectX-el nem laggol, nyílván nem is eszik annyi VRAM-ot.
    Azt is megnézném hogy toltad az új Wolfenstein-t full-on, mivel nincs 3GB VRAM, így be sem tudtad kapcsolni az ULTRA opciót :W
    De ez van WD esetén is, de ott a THIEF, BF4 vagy régebbről a HITMAN: ABSOLUTION, ami szintén 2GB felett zabált.
    Ez a szándékos ram-zabáltatás se állja meg a helyét, ez csak egy összeesküvés elmélet a részedről, nyilván a betegségeket is a nagy gyógyszergyártók terjesztik, hogy megvedd a gyógyszert!

Új hozzászólás Aktív témák