Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    Nah, elbaktattam haverhoz vele, win7 64 bit, intel i5 gémer gép, minimál install, profi BF játékos, más cucc nem is nagyon van rajta.

    Bepattintottuk, alaplapi letilt, telepítés... Hiányolt valami frissítést, KB akármi, letöltötte a hangkari programja, hozzá nem kellett nyúlni... És megy nála minden frankón. Nála leszedte amit hiányolt, nálam w7 frissítve van (kivéve a telemetry update-ok), és friss OS-el is ezt csinálta, így az OS-t és a driver hibát is kizárnám. Át kell néznem biosban, h mi van elállítva, lehet egy defaultot tolok és azzal megpróbálom majd, ha visszakapom.

    Razer6666: zenére is jó kari, a komám minimalista, sose volt hangkarija, nem is adna pénzt ki rá sztem... de meghallgatta zenékkel is, felhívott, h tök jól szól, qrva sok a basszus. Mondom vedd lejjebb a kiemelést, meg high imp. helyett med/low-ra rakd a fülest és máris jó a mély. Erra: "ja neeem, direkt van így, szeretem a sok mélyet." OK, én nem szeretem, ha letépi a dobhártyát, lényeg, h mindenre van lehetőség a progijában. Kivéve a már említett virtuális hangfal tologatást, ilyesmit.

    Bios beállításokra ötletet várok. USB device-ként van pár cucca, Asmedia vezérlő nélkül is teszteltem, de megpróbálom majd azt letiltani biosban. Hátsó USB3 elég, remélem ennyi lehet a baja.

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák