- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
- Gépész 3D tervezőrendszerek
-
IT café
AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Megnyitott a Retro beárazás topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
peti_s
addikt
válasz Badman 4ever #2671 üzenetére
Az XP nálam is gyors. De a Vista már egy HDSentinel-től instabil lett.
-
peti_s
addikt
Lord Vader, XP alatt próbáld ki az új RC2-es 3.5-s Mozillát. Stabil.
-
peti_s
addikt
válasz Badman 4ever #2731 üzenetére
Nekem azért az jött le hogy jobb a kis Celeron, bár úgy érdekesebb volna a dolog hogy ha azonos FSB, azonos szorzó, és azonos RAM sebesség, időzítés mellett lehetne lefuttatni.
-
peti_s
addikt
Én VirtualPC-ben használtam, és ahhoz képest hogy a gépnek 2 operációs rendszert kellett működtetnie, egész szépen elment, bár igaz hogy néha beakadt az egér.
-
peti_s
addikt
Én a minőség miatt veszek ASUS videókártyát, nem a szépsége miatt, de egyébként tényleg szépek.
-
peti_s
addikt
válasz Badman 4ever #2810 üzenetére
Nálam az történik hogy nem látom az egész képet, hanem ha az aktuális részt látom, és ha kiviszem az egeret a képernyő szélére, akkor megy arrébb a kép. Nem tudom mennyire volt érthető, és mennyire nem.
[ Szerkesztve ]
-
peti_s
addikt
válasz Badman 4ever #2813 üzenetére
Lehet, de nekem nagyon tetszik.
-
peti_s
addikt
válasz Badman 4ever #2825 üzenetére
Az én SONY HMD-A200-om is a körűl lehet súlyban.
-
peti_s
addikt
Oh anyám... Most miért kell ennyire keretekhez kötni mindent. Persze, elsődlegesen ennek kéne lennie a témának, de ha van bármi érdekes, akkor miért ne oszthatná meg. És Yutani, ebben az az érdekes, hogy pont te reklámoztad a CPU-dat, ebben a topicban!
-
peti_s
addikt
Haver, neked gondjaid vannak az önérzeteddel. Rengeteg tők más témában volt hozzászólásod ha érdekel. Kicsit olvass vissza, és meglátod. És szted az sokkal jobb volna, hogy "ó nekem van egy K6-III-am, most futattam SuperPI-t 128K-n, és jajj, 36 mp lett." És ennyi. Sztem jó hogy másról is van szó, én pl. rengeteget tanultam belőle, hogy a Foxconn is mennyi dolgot kidob, a másik hogy nem lehet mindent a helyére írni. Nézd meg a 'Nem induló gépek' topicját. Egy csomóan ott várnak választ, egy időben próbáltam megválaszolgatni, de rengeteg problémára nem érkezik megfelelő válasz. Itt fel lett téve egy gond, és mindenki megpróbált neki segíteni, és a gond meg is oldódott. Egyszerűen mivel nekünk van K6-III-unk természetesen nem jelenti azt hogy most "teleszemeteljük" ezt a topicot, hanem egyszerűen másról is van szó. És az oldschool tuning-ba bizony beletartozik Bacsis Tua gépe, Akosf új K7-es servere, sőt lassan még a P4 is. Ha épp így szeretnél moderátor vagy bármi más lenni, akkor sztem írj a PH!-nak, és ne oszd itt a szentbeszédet.
-
peti_s
addikt
A témához a K6-III-on tényleg 36 mp alatt fut le a SuperPI 128k.
-
peti_s
addikt
A "Baráti kör" szöveg vhogy kerüljön bele, mert akkor nem lehet beleszólni a videókártyás, meg másmilyen hszk-be.
-
peti_s
addikt
Nekem a Voodoo-k teljesen kimaradtak, úgyhogy nekem is hasznos infó volt.
-
peti_s
addikt
Emberek, én nem leszek most hétfőig ha minden igaz, vmilyen versenyt találjatok ki addig.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest