Új hozzászólás Aktív témák
-
El Gringo
senior tag
válasz raziel01 #1861 üzenetére
tehát te megvennél úgy egy kódot, hogy azt már valaki egyszer megkapta? És szerinted ez meddig piacképes helyzet így? Kicsit eszes nepperek így tudod mit csinálnának? Berendelnének száz videokártyát, megvárnák, amíg megkapják a kódokat, visszaküldenék őket, persze a kódokat felírnák maguknak, és miután visszautalták a pénzt, szépen elpasszolnák a kódokat... És lám, ez a gondolkodásmód nyert
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
El Gringo
senior tag
válasz raziel01 #1863 üzenetére
mondjuk azt még nem tudom, hogy automatikusan megjelenik-e a menüben, vagy eltelik ugye pár nap... Bár a legjobb az lenne, ha mondjuk egyfajta egyforintos plusz vásárlással lehetne igényelni a hozzá járó cuccot, tehát ha már eldöntöttük, hogy nem küldjük vissza, akkor beigényeljük a kódokat az adatlapunkra.
ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
fatal`
titán
Szoftverre nincsen 14 napos elállás, és mivel a kódokat felhasználtad, nem tudod visszaszolgáltatni eredeti állapotban, ezért teljesen természetes, hogy levonják.
(#1867) bigdady: Igen, de ott letörlik a fiókodról. Beaktivált kulcsnál ilyen nincs. Steamen sem tudsz elállni egy olyan vásárlástól, ahol bekativáltad kívülről a kulcsot.
Most már van a 2 órás limit, de régen nem volt. De ha megézel egy CDGalaxisos digitális vásárlást (vagy muve, vagy bármi normális reseller), ott is írja, hogy a fizetés után, ha kéred a kulcsot levélben, akkor már nem lehet elállni.[ Szerkesztve ]
-
kssvirag
tag
Mo djuk a fura, hogy még át se vettem a vga-t de a játék link, kód már mejött. Legalabbis igy emlekszem.
Igy ha át se vettem volna a csomagot, akkor is meglenne a kod.
Na mindegy.
Annyira nem fontos.
De kicsit többért ha tehetem inkább a 2070 supert veszem meg az 5700xt helyett.2 eve egy vega 56 ot vette, azt is koddal, aztan felhasznaltam visszakuldtem, de már nem tudom hogy vontak vagy nem.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz raziel01 #2456 üzenetére
szoktak lenni, csak nem verik nagydobra. pl. amikor bejött a kínálatukba, "rendelésre " státuszban ez az alaplap volt 20k. [link] érdemes naponta 1-2x ránézni az érdekelt témában, hátha van új cikk feltöltve.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
tepenzed
őstag
válasz raziel01 #3024 üzenetére
hát érdekes, személyes átvételkor meg szemrebbenés nélkül dobálják hozzám az utp kábelt. Mindenesetre elmegyek és átveszem, nem érdekel, ha már kiértesítettek és kifizettem kinyitom azt a szekrényt. Aztán majd látják szépen, hogy nem tartok igényt a visszafizetésükre.
-
nagyúr
válasz raziel01 #3569 üzenetére
No de mindkettő plusz és választható opció nem? Akkor mi a fenének kell rajta nyekeregni? Nem kéred és megy minden rendes áron. Egy csomó helyen van mindenféle külön rendelhető extra, nem csak a PCX-nél.
A sérülés meg a Posta felelőssége, nem a feladóé, gondolom megy minden sérülés esetén a maga újtán. Ha valakinek sürgős, akkor köt ilyen biztosítást, ha nem, akkor kivárja a jó öreg MP vizsgálatát, hogy mi történt vajon a csomaggal.[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Darko
senior tag
válasz raziel01 #4200 üzenetére
Az újnak nem is látom hogy mennyi a garanciája, a bontottnak 1 év. Volt. Érdekes ez idő alatt ~15 perc már nincs is meg a bontott alaplap, pedig 2 db is volt. Egyébként erről van szó.
Most valaki jól járt, de úgy gondolom inkább magamat kíméltem meg a kellemetlenségektől. Jó pár kört lehet futni egy elrontott lap miatt, igazad van annyi időm nekem pont nincshttp://www.flickr.com/photos/12131426@N03/
-
Executioner
aktív tag
válasz raziel01 #4451 üzenetére
Ez így nem igaz.
Ha garanciális termékként adta el és a bolt megköveteli az adásvételit úgy kötelessége mellé adni.
Amennyiben nem hajlandó adásvételit adni akkor az árat is úgy kellett volna belőni, hogy ha elromlik akkor mehet a kukába. Nyilvánvaló, hogy így csak piaci ár alatt tudta volna eladni. Valamit valamiért...Mellesleg a számlán - ez a garancialevél is egyben - már eleve rajta vannak a személyes adatai.
Exec
-
Mr.Csizmás
titán
válasz raziel01 #5863 üzenetére
de, ez gyári új, a matrica is*. csak brand helyett whitebox kiadás. (lehet azért olcsóbb, fotós cuccoknál szokás ez a whitebox módi)
*feltételezve, ha kibontásnál "új" szaga volt, meg a többi ilyenkor szükséges feltétel.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Hegyirabló
veterán
válasz raziel01 #5863 üzenetére
Szerk: Megírták előttem.
[ Szerkesztve ]
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Biga123
addikt
-
kismedve1982
tag
-
-
törölt tag
válasz raziel01 #7008 üzenetére
Szerencsére velem eddig még nem problémáztak ilyen esetekben, hisz eleve visszaküldött termékekről volt szó. Ettől függetlenül persze videó a csomagbontásról az alap lenne, ha lenne csomag, de mióta az AlzaBoxba csak magát a termék nyitott dobozát szokták belerakni, így én az AlzaBox rekeszének a kinyitásáról csinálom a videót, ez helyettesíti gyakorlatilag a csomagbontást.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest