Új hozzászólás Aktív témák
-
echterion
nagyúr
Ha van kedvezmény ott, ahol venni akarod cuccot, akkor megéri, amúgy meg elfér a tárcában, enni nem kér. Jóval többet lehet spórolni vele, mint az éves kártyadíjak. Persze alapfeltétel, hogy vissza legyen töltve mindig rá az elköltött pénz időben, hogy ne számolják fel a bődölet THM-jüket.
-
nagyúr
Értelek, azzal semmi gond nincs, azt hittem van valami konkrét infó...nekem 20+ éve megvan, ha nagyobb értékű műszaki cikket vásárolnék, mindig megnézem, hol van Cetelem 7%, régebben 10 %-os levonás. TV, teló, nagyhűtő esetén ezek bőven fedezik a kártyadíjat, sőt egy nyáron olyan promója is volt, hogy minden a kártyával történő vásárlás után 11%-ot ők fizettek. Nekem megfelelt eddig, nyilván nem hagyom kamatozni.
[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
senior tag
Bocsánat ha félreérthető volt! A lapot és tápot Hardveraprón vettem magánszemélytől!
Nem az Alzától. Ha tőlük veszem nincs gond, megy vissza, nem panaszkodok.
De a hozzájuk kapott számán felbontottként lett kihozva kb 1 hete mikor megvettem.
Nem volt gond, eladó minden esetben visszavette.
De úgy látszik sajnos hogy ezek az Alza bontott termékek amit valamilyen okból visszaküldtek és valamiért szalasztanak itt végzik hardveraprón hibátlanként hirdetve. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szólánc.
- Horizon: Zero Dawn
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Drive
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest