Új hozzászólás Aktív témák

  • sptkyle

    senior tag

    válasz stefanitsr #9247 üzenetére

    Boyi Mp5-el van tapasztalat berkeken belül. Több volt vele a nyűg, mint a haszon. Mindig volt vele valami macera, és a végén még a test is elkezdett repedni. Bár nem szeretek soha 1 fegyver alapján általánosítani, de ezt erősítetted meg most. Ezt a továbbiekban is el fogom kerülni akkor.
    JG viszont van a csapatban jopár, személy szerint én is azt használtam joideig, és nem huznám le annyira mint te. Bár elhiszem, hogy több fegyvered volt, de szerintem ez is valamennyire szubjektív dolog. Ha körbeolvasol a neten, ott is nagyon eltérő véleményeket lehet hallani. Jó, nem fogom isteníteni, de sztem az árát nagyon is megéri.
    A használt drágább fegyverrel annyi a bajom, hogy oké, megveszem, kipróbálom, jonak tünik, aztán lehet 1 játék után megadja magát , mert annyira el voltak kopva a fogaskerekek, vagy mittomén. (mert ugye nem fogom szétszedni ott helyszinen, hogy pl mennyire van elégve az elektronika) Ha meg ujat veszek, és abban cserélgetem ki a dolgokat, akkor legalább tudom, hogy ami belekerül, az uj, és az amit megvettem.
    Azért a rossz dolgokat amiket felhoztál.. hát a csapágyak filléres kérdés, rugovezető csere igyis ugyis lenne, a kábelezés is biztos hogy mindegyikben cserélve lenne ha már fet kerül bele, a müanyag testet JG-nél meg nem mondanám negatívumnak. Egyrészt mert ugye g36 minden gyártónál müanyagtestű :D másrészt mert a tapasztalat azt mutatja, hogy elég masszív testeket tudnak csinálni.
    Ne érts félre, nem kötözködni akarok. Köszönöm szépen, hogy leírtad a véleményed/tapasztalatod.. figyelembe fogom venni vásárláskor. :R

    "Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666

Új hozzászólás Aktív témák