Új hozzászólás Aktív témák

  • Mcray

    senior tag

    válasz Kornel213 #4915 üzenetére

    Szia Kornél! Sajnos 2005 óta nem Autocadeztem, és akkor is főleg asztalos ipari dolgokat csináltunk alap szinten. Emlékeim szerint alig volt nehezebb mint MS painttel rajzolni...Csak terv, hogy ha lesz pénzem fémiparosokat megfizetni és mellette újra és tovább tanulom a Cad-et, akkor és csakis akkor, tuti hogy egyedi AS fegyverek tervezését próbálom meg. Nem én vagyok az első és tuti nem az utolsó aki ebben lát fantáziát. Majd kiderül, hogy sikerül e valamit összehozni vagy beletörik a bicskám :)

    A fent fegyvert csak azért linkeltem mert az a VSS Vintoreznek a fapados változata és látszik rajta hogy az volt a tervezési szempont hogy a legigénytelenebb felszereltségű gyár is tucatban tudja gyártani. Egy VSS-nél tuti könnyebb lemásolni és beleműteni egy AK belsőt.

    Jelenleg még csak ott tartok hogy próbálom személyre szabni a fegyvereimet, hogy számomra a lehető leghasznosabbak legyenek és mellette máshogy is nézzenek ki mint a sokat emlegetett tucat AK-k...akkor is ha a sajátjaim is AK-k :DDD

    "Dö Pávaa det wí ár díling hír iz immezsöréböl" WoWs: das_booty

Új hozzászólás Aktív témák