Új hozzászólás Aktív témák

  • jozsi252

    veterán

    Volt nemrég olyan gondom hogy néha 2db-ot lőtt ki az M4-em. Na most ezt én a Guarder hop up kamra csere után vettem észre. A fegyver teljesen át lett nézve és minden a legnagyobb rendben van vele, a visszapörgés gátlótól kezdve, minden hibátlan vele. Végül a hop up gumi lett kicserélve egy olyanra aminek hosszabb a szoknyája.

    Na most mióta ez megtörtént, 4 teljes hi-cap tárat lőttem ki ami jó 1000 golyó, és nem duplázott egyszer sem. Ennyit számít(hatott) a hop up gumi? Gondoltam leírom hátha valaki ilyen kis hibába futna. 1 hi cap tárnyi golyó alatt 2-3 alkalommal duplázott kb. ami kevésnek mondható.
    Amúgy nagyon szeretem ezt az M4-et! Nagyon kézre áll, jó a fogása, nem is túl nehéz, pontos is, szóval nagyon jó. Airsoftdoki-nak meg ezer hála a segítségért!

    Viszont nagyon elgondolkoztam egy AK fegyver vételén is. CM.048 [CM] Elvileg AK-ból ahogy olvasom ez amolyan best buy-nak számít. Van ennek a típusú AK-nak valamilyen szériahibája amire érdemes lehet odafigyelni? Ebbe ugye elvileg V3-as Gearbox van.

    Köszönöm! :R

    [ Szerkesztve ]

    iPhone 13 Pro Max

Új hozzászólás Aktív témák