Új hozzászólás Aktív témák

  • stefanitsr

    senior tag

    válasz Zotya984 #21897 üzenetére

    Tegyük tisztába a dolgokat. Alapvetően az alábbiakat magamban tartottam volna, de így hogy már linkelgetitek is kihányom.

    Azért azt tudni kell, hogy beszerző barátunk többé kevésbé abból él, hogy tuning alkatrészeket gyártat (CNC marás, esztergálás, szálhúzás, stb) bar10-hez,és amíg az s24 meg nem jelent a bar10-be egy ilyen tuning szett ~55-60 k volt (és igen SANSZA nem volt az embernek nélkülük 500 fps fölé menni, mert ropivá tört a bar10 gyári bele, csak hogy tudd milyen kincset kapsz 100 eurórért) így igencsak gyenge elmével is felfogható módon kutyakötelessége virágnyelven minden létező pirinyó "hibáját" fikázni az s24-nek, mielőtt a kutya nem vesz több bar 10 tuning szettet.

    Hozzáértő kezekben az s24 minimális alkatrész szükségletből kb fele-harmad áron hozza ugynazt a teljesítményt mint a bar10, a bar10 nyilvánvaló fasságai nélkül (ropi belső, búcsúi gyermekjátékokkal megegyező igénytelenségű külső, nem létező fegyver replikája (Páran mondják, hogy remington m700, hát keress rá az m700 képeire, azt vesd össze a bar10 g-speccel, köszi). Igen, küllemre a marui sem jobb, belére annyival jobb, hogy a hengere nem azonnal kuka, hanem két szezon után, a kamrája meg valamivel pontosabb)

    A sniperek sorsa amúgy ez. A paraj megveszi, rájön arra, amit már kétszázötvenen elmondtak a düddő fejének (nem neked való, végy aeget inkább) és megy az adokveszekbe.

    Még mindig ismétlem, még MINDIG ez a legjobb amit az adott összegért adnak.

    Rövid történetek az én beszerző szettemmel: 25k-s elsütő amiben törött a csapágy (kaptam ingyen csere csapágyakat), a 4k-s hengerfejét, ami nálam 3 vsr gumit tépett szét (vehettem belőle "új, javított verziót), a túlméretezett rugóvezetőjét, aminek köszönhetően a hengerem tönkrement (új rugóvezetőt kaptam, hengert vettem), és ez csak 3 dolog ami nálam ment gallyra, azért mert az ügyfélnek eladott eszközökön azok kárán nyomatta végig a termékfejlesztési bétateszteket. Nyeltem egyet és megvettem mindenből az újabb verziót, mert ha nem ő szereli be a termékeit, akkor azokra nincs garancia. (Saválló acél, ilyen hegesztéssel benne csap, LEHETETLEN tönkretenni, aha, ja. :D )

    A beszerző tuningos, minimum 120k-ba fájó bar10-esem SOSEM VOLT olyan pontos mint az S24-esem, minimális pénzt befektetve. SOHA. Hiába duál lenyomós varázslat, igen precíz PDI barrel spacer, olyan fasza aluházas zero trigger, stb... Jah és külsőre maradt ugyanolyan játékpuska mint ami mindig is volt. :D

    No, ennyi.

    [ Szerkesztve ]

    RS Type97B, SLR105 C, TM Mk23, DE M56A, M56DL, A&K M24, WE XDMc - NE PM-et írj ! mail: stefanits@gmail.com http://playtogether.worldofwarships.eu/invite/mqwb539

Új hozzászólás Aktív témák