Új hozzászólás Aktív témák

  • sptkyle

    senior tag

    válasz Chosen #16732 üzenetére

    Az AEP (elektromos pisztoly) hátránya vsz. , hogy viszonylag gyenge, és kicsi a lőtávja. Valamint hogy aep GB van benne (ami 1-2 elterjedtebb típustól eltekintve) hátráltatja az esetleges javítást, pótalkatrész beszerzését. Valamint hogy a gyári aksija egy idő után kuka. (bár mostanában már könnyen beszerezhető ezekbe is LiPo) Előnye, hogy télen is lehet használni, nem túl drága.

    Gázos fegyvereknél 2 fő kategória van attól fűggően, hogy milyen gázzal megy.

    CO2-es (CO2-es patronnal megy, ami könnyen beszerezhető hozzá, és olcsó) Tudtommal ezek a fegyverek sem túl allergiásak a hidegre. Jellemzően túl erősek általában (MASZ játékon nem nagyon vehetnek részt) Az esetleges fém külső, és a gbb (gas blow back.. elsütéskor a szán hátrasiklása) kialakítás miatti visszarúgás feelingessé teszi. További hátránya talán (bár nálad ez elvileg nem opció), hogy a játék közben macerás kicserélni a benne lévő patront.

    Green Gas-os GBB vagy GNB : Külön ehhez kifejlesztett és árúsított gázzal mennek, amit flakonos verzióban vehetsz meg, és a tárakat töltöd vele. (így játék közben esetleg kényelmesebb lehet) Hidegebb időben kompromisszumokkal használható (másik fajta gázzal). Normál erő, és elfogadható lőtáv jellemzi. Minden másban a fentebbi kategóriával megeggyezik.

    A többieknek írom: Igen, ebbe a pár sorba sok helyen bele lehet most kötni,(pl.: gázosból is van müanyag, a greenes pisztolyomat is gond nélkül használom x éve telenként, és hasonlók) de ezt lehetőleg kivételesen építő jelleggel tesség. Köszi. :C

    "Az a baj,hogy ha v.ki játszik igényesebb játékkal,akkor a gépre költeni kell.Ez a helyzet." by Gica666

Új hozzászólás Aktív témák