Új hozzászólás Aktív témák

  • Detox!

    senior tag

    válasz mykos #1327 üzenetére

    Akkor ha jól veszem ki a szavaidból az R7-8 egy szinten van a Cyma 028 AK-47-el annyi különbséggel hogy a Cymat könnyebb szerelni. Viszont a Cyma 031 (AK-74) már jobb mint az R7-8 mert az már egy továbbfejlesztett Cyma028, míg az R7-8 konstrukcióhoz egy éve nem nyúltak :C Konklúzó: eddig az AK-74 a nyerő.
    Viszopnt a számomra legérdekesebb ez a JB Beta (asszem ezis AK-47 de javítsatok ki ha tévedek). Erről már tényleg olvastam sok jót és ha Ti is ezt ajánljátok akkor elhiszem hogy ez a legjobb választás, de még aztse tom mennyibe kerül mert sehol sem láttam hogy árulták volna szal plz ha vki tud dobjon egy linket!!!!
    A pisztoly amit néztem állítólag tényleg tudja green gasal a 380fps-t 0,20BB-vel, 1,33J torkolati tűerő mellett. Közvetlenül nem tudom linkelni, de menny(etek) fel airsoftgun.hu-ra és ott keressétek a gázos fegyók közt a KJ Works MK1-et. 17pappír és a fent említett paraméterek vannak megadva. ebayen sok helyen 400-500 fps-t írtak rá szal lehet azért benne valami. Amúgy egyenlőre csak haverok közt sátoljuk egymást építkezésen/paintboll pályán, és ők is ugyanúgy lőnek engem a rugós desertjükkel, és nem kérnek elnézést ahogy majd én sem fogok tőlük egy
    1-el leadott sorozat után :D .
    Szal plz egy linket vagy vmit ahol AK74-et vagy JG Betat találok.

    "Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu

Új hozzászólás Aktív témák