Új hozzászólás Aktív témák

 • Gave

  addikt

  válasz X2N #7 üzenetére

  Szerintem ezek annyira nem mutatják jól az aránytalanságokat mert pl.: elég egy húzó vagyonos és akkor egész család és baráti kör erős luxusban szintben van, ami sokat torzít ilyenkor az összképen. Ha itt az assetet jól használták, (szerintem nem), még elég sokat elárul a borzasztó arányokról, ami trend erősítő spirálban rekedt még vélhetően jó sokáig..6-10 év minimum.

  1981-től mindenki mint Millenial, hát ez így összemosva nagyon nem jó, azért nem mindegy a diffi egy 1981-es és egy 1986-os között, a 2000-es korosztály meg teljesen más kategória..

  Azért még az X-nek is sokat adott a zárt ajtós, kézrázós, zsebből-zsebbe mutyizás, ami az én generációmra pl.: kb kihalt. Köszönhetően társasági élet lerohasztásának, az extrém előítéleteknek és az extrém kettősmércének ( = nekünk lehet, neked nem)..

  Nagyon sok X-es ismerősömnek még megvan a jó szokása, hogy naptárban él, van társasági élete, jár tárgyalni, baráti köröket tart fent, stb. Nálunk ez is teljesen ledöglött, bizonyára akadnak kivételek, feltételezem ahol még család nincs, de cserébe jó jövedelem van.

  Here? For folks like us? Wrong city.., wrong people

Új hozzászólás Aktív témák