Új hozzászólás Aktív témák

  • Pszihonaranc

    senior tag

    válasz sphe #7129 üzenetére

    Én azt ajánlom, hogy próbálgasd ki első körben azokat, amiket kinézetél és megtetszett, ha van rá lehetőséged (például office pláza, vagy számos hely van még Budapesten, ha érdekel küldök még). Lényeg az, hogy ne érjen meglepetés egy új székkel, azt meg hogy jó - e vagy sem úgyis csak hosszú távon derül ki.

    Az ergohuman valóban nagyon profi szék, és bár nem tudom melyik Steelcase-re gondolsz, de általánosságban azok is prémium cuccokat gyártanak. Beszerezni őket viszont kész rémálom, mert vagy nincs vagy túl drága, vagy használt és úgy is csípős árú.

    Uh, ezzel a kartámaszos dologgal nagyon beszűkítetted a mozgásteret.. Mivel ez nem fő szempont a legtöbb irodai szék használó számára, így nem is fordítanak erre nagy hangsúlyt a gyártók. Elég kár lenne egy ilyen nagyon spéci igény miatt lemondani egy amúgy kiváló székről. Szerintem nem éri meg az áldozatot. Úgyhogy én azt javasolnám, hogy nézzünk inkább külön ergonomikus széket, ahol csak a rendes, klasszikus ülés a szempont, és külön gitár széket. Így mind a kettő lehet kompromisszum mentes. Legfeljebb kicsit jobban odadigyelünk az árra hogy mindkettő beleférjen. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák