Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
"olyan időkben, amikor nagy nyomást gyakorolnak a műsorokra dollármilliárdokat elverő platformokra a nyereség felmutatása érdekében." L*****t, másra kellett a pénz, pl kitömni a CMA-nál néhány zsebet, hogy a Micro-ABK felvásárlást akadályozzák.....
18 éve a PH! lapcsaláddal!
-
Necroman_Mk2
őstag
Ennek már csak azért is örülök, mert így egy pl. Netflix vagy HBO/Max előfizetés is elég a filmjeik megnézéséhez. Igaz, nekik is van valamilyen előfizetéses online katalógusuk, csak éppen exkluzív, pontosabban szánt szándékkal oda készült tartalmak nélkül; mert szvsz ez viszi el a többi streaming esetében a pénz nagyrészét. Igaz, az említett Netflixnek nincs másik lába, amire támaszkodhatna.
A cikk utolsó mondat viszont fura annak tükrében, hogy nemrég megállapodtak az HBO-val az elsőségről. Link
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Victoryus94
őstag
válasz Necroman_Mk2 #2 üzenetére
A Netflix is próbál bővülni, most pl a videokjátékok felé kacsintgatnak.
Fel is vásároltak egy (kisebb) fejlesztő-céget, de elég lassan haladnak.A HBO megállapodás nem terjed ki a már leszerződött filmekre/sorozatokra.
Az elsősség meg azt jelenti, hogy először hozzájuk mennek a demo-val/tervvel, aztán ha nem érdekli őket, házalnak tovább.
De a fenti cikk elsősorban Europáról szól, ami árnyalja a képet. (Amerikának, Ausztráliának szánt tartalmakkal kereshetik akár a Netflixet is, vagy az Apple is őket. Maximum itthon nem lesz elérhető, vagy futnak egy kört a HBO-nál a jóváhagyásért/forgalmazásért)[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz Victoryus94 #3 üzenetére
A Netflix is próbál bővülni, most pl a videokjátékok felé kacsintgatnak.
Fogtam is a fejem mikor meghallottam ezt a hírt először. Teljesen felesleges egy n+1 -nek való játék platform. Bár nem tudom hogyan és milyen formában képzeli el ezt a Netflix, de hogy ha ilyen gamepass szerűségben, hát ahhoz fel kell kötniük a gatyájukat rendesen. Vagy csak ilyen gagyi mobilon játszható dzsunka játékokban gondolkoznak?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
opr
veterán
Netflix, szoval tippre ilyen "free" p2w mobilos stilusu okorsegre kell szamitani toluk. Ahhoz, hogy ennel komolyabban, AAA szinten szalljanak be a gaming iparba, ahhoz se tokejuk, se rutinjuk, se idejuk nincs eleg szvsz.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
alratar
addikt
válasz Necroman_Mk2 #2 üzenetére
gaz, nekik is van valamilyen előfizetéses online katalógusuk
Hol?
Még PS4--en volt, de azt bezárták, mert nem igazán használta senki.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Necroman_Mk2
őstag
-
alratar
addikt
válasz Necroman_Mk2 #9 üzenetére
Én a létezéséről maradtam le.
Akkor tudtam meg, hogy volt ilyen, amikor szóltak, hogy már nincs. :-)10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
-
alratar
addikt
válasz hegylako01 #12 üzenetére
Ok, na erről tényleg lemaradtam.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Cs1csó
félisten
Egyik szemem sír a másik nevet hogy mindegyik streaming szolgáltató tartalomszolgáltatóvá "kénytelen" (?) válni de megint ott tartunk, hogy elaprózódik ez a piac, mint a lineáris tévéadóknál. Magyarán akár egy tucat streaming szolgáltató kínálatára elő lehet fizetni, végül tényleg "vetésforgóban" kell előfizetni rájuk tehát mondjuk 3-6 havonta váltani újabb 3 szolgáltatóra.
-
erahurka
félisten
Így utólag jól döntöttek. Szépen eladogatják a tartalmaikat és kész. Kisebbek a bevételek de kockázatmentes és nincsenek költségei a saját platform működtetésének.
Aztán nem is tudom már hány szolgáltató van csak magyarországon, és így is alig lehet legálisan régebbi filmeket nézni, európai meg ázsiai alkotásokról meg nem is beszélve...
-
NumberGuy
tag
A Warner Bros Discovery meg örül, hogy kimaradt olyan magasztos dolgokból, hogy a saját WI-FI hálózatodon tudod a konzolodról egy másik kézi konzolra streamelni a játékokat.
-
zseko
veterán
Ázsiai tartalommal azért elég szépen tele van a Netflix, aminek én személy szerint örülök, mivel eléggé bírom őket. Persze angol felülettel használva nagy a választék, magyarul jelentősen kevesebb (annak is a 90%-a csak magyar felirattal, de amúgy sincs az az Isten hogy magyar szinkronnal nézzek ázsiai tartalmat).
Disney+-on is van néhány, de az szó szerint tényleg csak néhány.
És ott a Rakuten Viki, ahol viszont szarásig tele van ázsiai tartalommal. És csak azzal. Egy részük pedig ingyenesen is végignézhető, a többinél meg általában az első kettő-négy rész. Jópárhoz van magyar felirat is - bár némelyiknek a minősége,hogy is mondjam... tuti gugli fordítós. Előfizetés nélkül max 720p, előfizetve 1080p, ja és akkor nincs reklám sem (bár adblockerrel addig sem volt pc-n).
A tévémen is van egy csodálatosan gyönyörű nevű alkalmazás: IQIYI. Szintén csak ázsiai, de ott már csak angol felirat van, ráadásul szintén tele reklámmal előfizetés nélkül.Európai alkotásokból meg szintén a Netflixen találtam a legtöbbet.
HR24.hu
-
zseko
veterán
Nem néztem ugyan végig őket még ikonilag sem, mert engem sem érdekelnek annyira, viszont a Terra Nil-ről pont láttam streaminget és az egy rohadt jó játék, a Netflixen keresztül ráadásul ingyen van, mert egyébként fizetős. Bár kívánja a nagyobb kijelzőt, így tableten játszottam vele, de egy nagyobb leárazásnál akár még Steamen is megvenném.
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
- Bevált az AI, egy nagy cégnél sorra váltják le az embereket
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ukrajnai háború
- Copycat teszt
- Hibátlan Raptor Lake CPU-kat is cserél az Intel
- EAFC 25
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Milyen billentyűzetet vegyek?