Új hozzászólás Aktív témák
-
Neurotoxin
őstag
"olyan időkben, amikor nagy nyomást gyakorolnak a műsorokra dollármilliárdokat elverő platformokra a nyereség felmutatása érdekében."
L*****t, másra kellett a pénz, pl kitömni a CMA-nál néhány zsebet, hogy a Micro-ABK felvásárlást akadályozzák.....
"Fly down to the beach, have a nice cold beer and just enjoy the day" Jokke Sommer .::. Within Temptation .::.
-
Necroman_Mk2
senior tag
Ennek már csak azért is örülök, mert így egy pl. Netflix vagy HBO/Max előfizetés is elég a filmjeik megnézéséhez. Igaz, nekik is van valamilyen előfizetéses online katalógusuk, csak éppen exkluzív, pontosabban szánt szándékkal oda készült tartalmak nélkül; mert szvsz ez viszi el a többi streaming esetében a pénz nagyrészét. Igaz, az említett Netflixnek nincs másik lába, amire támaszkodhatna.
A cikk utolsó mondat viszont fura annak tükrében, hogy nemrég megállapodtak az HBO-val az elsőségről. Link
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
Victoryus94
őstag
válasz
Necroman_Mk2 #2 üzenetére
A Netflix is próbál bővülni, most pl a videokjátékok felé kacsintgatnak.
Fel is vásároltak egy (kisebb) fejlesztő-céget, de elég lassan haladnak.A HBO megállapodás nem terjed ki a már leszerződött filmekre/sorozatokra.
Az elsősség meg azt jelenti, hogy először hozzájuk mennek a demo-val/tervvel, aztán ha nem érdekli őket, házalnak tovább.
De a fenti cikk elsősorban Europáról szól, ami árnyalja a képet. (Amerikának, Ausztráliának szánt tartalmakkal kereshetik akár a Netflixet is, vagy az Apple is őket. Maximum itthon nem lesz elérhető, vagy futnak egy kört a HBO-nál a jóváhagyásért/forgalmazásért)[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz
Victoryus94 #3 üzenetére
A Netflix is próbál bővülni, most pl a videokjátékok felé kacsintgatnak.
Fogtam is a fejem mikor meghallottam ezt a hírt először. Teljesen felesleges egy n+1 -nek való játék platform. Bár nem tudom hogyan és milyen formában képzeli el ezt a Netflix, de hogy ha ilyen gamepass szerűségben, hát ahhoz fel kell kötniük a gatyájukat rendesen. Vagy csak ilyen gagyi mobilon játszható dzsunka játékokban gondolkoznak?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
opr
veterán
Netflix, szoval tippre ilyen "free" p2w mobilos stilusu okorsegre kell szamitani toluk. Ahhoz, hogy ennel komolyabban, AAA szinten szalljanak be a gaming iparba, ahhoz se tokejuk, se rutinjuk, se idejuk nincs eleg szvsz.
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
alratar
őstag
válasz
Necroman_Mk2 #2 üzenetére
gaz, nekik is van valamilyen előfizetéses online katalógusuk
Hol?
Még PS4--en volt, de azt bezárták, mert nem igazán használta senki.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Necroman_Mk2
senior tag
-
alratar
őstag
válasz
Necroman_Mk2 #9 üzenetére
Én a létezéséről maradtam le.
Akkor tudtam meg, hogy volt ilyen, amikor szóltak, hogy már nincs. :-)10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
-
alratar
őstag
válasz
hegylako01 #12 üzenetére
Ok, na erről tényleg lemaradtam.
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
Cs1csó
félisten
Egyik szemem sír a másik nevet hogy mindegyik streaming szolgáltató tartalomszolgáltatóvá "kénytelen" (?) válni de megint ott tartunk, hogy elaprózódik ez a piac, mint a lineáris tévéadóknál. Magyarán akár egy tucat streaming szolgáltató kínálatára elő lehet fizetni, végül tényleg "vetésforgóban" kell előfizetni rájuk tehát mondjuk 3-6 havonta váltani újabb 3 szolgáltatóra.
-
erahurka
nagyúr
Így utólag jól döntöttek. Szépen eladogatják a tartalmaikat és kész. Kisebbek a bevételek de kockázatmentes és nincsenek költségei a saját platform működtetésének.
Aztán nem is tudom már hány szolgáltató van csak magyarországon, és így is alig lehet legálisan régebbi filmeket nézni, európai meg ázsiai alkotásokról meg nem is beszélve...
https://www.instagram.com/mozinaplo/
-
NumberGuy
tag
A Warner Bros Discovery meg örül, hogy kimaradt olyan magasztos dolgokból, hogy a saját WI-FI hálózatodon tudod a konzolodról egy másik kézi konzolra streamelni a játékokat.
-
zseko
veterán
Ázsiai tartalommal azért elég szépen tele van a Netflix, aminek én személy szerint örülök, mivel eléggé bírom őket. Persze angol felülettel használva nagy a választék, magyarul jelentősen kevesebb (annak is a 90%-a csak magyar felirattal, de amúgy sincs az az Isten hogy magyar szinkronnal nézzek ázsiai tartalmat).
Disney+-on is van néhány, de az szó szerint tényleg csak néhány.
És ott a Rakuten Viki, ahol viszont szarásig tele van ázsiai tartalommal. És csak azzal. Egy részük pedig ingyenesen is végignézhető, a többinél meg általában az első kettő-négy rész. Jópárhoz van magyar felirat is - bár némelyiknek a minősége,hogy is mondjam... tuti gugli fordítós. Előfizetés nélkül max 720p, előfizetve 1080p, ja és akkor nincs reklám sem (bár adblockerrel addig sem volt pc-n).
A tévémen is van egy csodálatosan gyönyörű nevű alkalmazás: IQIYI. Szintén csak ázsiai, de ott már csak angol felirat van, ráadásul szintén tele reklámmal előfizetés nélkül.Európai alkotásokból meg szintén a Netflixen találtam a legtöbbet.
HR24.hu
-
zseko
veterán
Nem néztem ugyan végig őket még ikonilag sem, mert engem sem érdekelnek annyira, viszont a Terra Nil-ről pont láttam streaminget és az egy rohadt jó játék, a Netflixen keresztül ráadásul ingyen van, mert egyébként fizetős. Bár kívánja a nagyobb kijelzőt, így tableten játszottam vele, de egy nagyobb leárazásnál akár még Steamen is megvenném.
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
it A Sony azt mondja, kifizetődő, hogy független maradt a nagy streamingháborúban.
- XFX RX 6700 XT 12GB GDDR6 SPEEDSTER MERC319 Eladó! 110.000.-
- Apple iPad 9 2021 10.2 64GB Wi-Fi kihasználatlanság miatt eladó
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 FHD IPS touch, i5-4300Y, 4GB RAM 128GB SSD ujjolv., 1 hét gar
- !!! LG OLED C9 55" Eladó !!!
- X1 Yoga 5th 27% 14" 4K UHD IPS érintő i7-10610U 16GB 256GB magyarított vbill ujjlolv toll gar
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest