Új hozzászólás Aktív témák
-
Archttila
veterán
válasz South Velen #1427 üzenetére
Nekem az Edigital mar December 5.-e ota ul a penzemen, ugyanis ekkor alltam el egy Samsung TV vasarlastol es mindezidaig csak annyi tortent, hogy December 15.-en elvittek a termeket. (jo sok telefonalas es nyomorekoskodas utan)
Emailekre nem reagalnak, telefont az ugyintezo akivel eddig beszeltem mar hetek ota nem veszi fel. Legutobb hetfon sikerult elerni oket amikor is igeretett tettek arra, hogy a heten utalnak. Termeszetesen ez sem tortent meg...
Meg valamikor 90's evekben kezdtem el szamitastechnikai alkatreszeket vasarolni, de ilyen hozzaallast meg soha semmilyen formaban (foleg ekkora cegtol) nem tapasztaltam.[ Szerkesztve ]
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
Idokozben irtam a vezetoseg fele egy levelet, amire az iment jott a valasz:
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük megkeresését!
A mai napon a pénzügyi osztályunk által megkezdett visszautalási tranzakció engedélyezve lett a vezetőség által. Így folyamatban van a pénz visszajuttatása. Szíves türelmét kérjük.
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
Igen az, es mar ezt sem veszem keszpenznek mert annyit varattak, hazudtak leraztak.
Idegileg egy pokol amit megjar ilyenkor az ember, mert nem lett volna gond ha kesobb utalnak megertem, unnepek vannak Black Friday anyamtyukja, de hogy nem reagalnak semmire... csak a sablon email uzenetek es a hangposta mar tobb mint 1 honapja...[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz lafaty80 #1593 üzenetére
"a visszafizetési kötelezettség is rövidült 14 napra"
Igen errol tudomasom volt (nem ugy mint nekik)?
"számolgass, aztán hívd őket szerintem"
A telefonalgatason es hosszas email irogatason mar tul vagyok, egyszeruen mar nem latom tovabb ertelmet. (28 email)
Az altald is irt 14 napos hatarido December 19.-en lejart. Gondlom mar onmagaban csak a keses miatt is megtosznak oket.A TV-t egyebkent egy ponyvas teherautoval hoztak! (nem futarceg)
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
válasz lafaty80 #1604 üzenetére
Melyik blog ez? En 5 hete varom az Edigitaltol a penzem de folyamatosan levegonek neznek. Szerintetek ha visszutaljak, kerhetek karteritest amiert nem tartottak be ASZF-ben foglaltakat, na es ugy cakkonpuder az ide vonatkozo torvenyt?
-
Archttila
veterán
A SuperGamer.hu-rol rendeltem egy Diablo 3: Reaper of Souls-t. Mielott leadtam volna a rendelest megkeresetem oket Skype-on es tobbszor is rakerdeztem a boritora, hogy milyen nyelvu amire ok rendre Angolt valaszoltak. Erre mit kaptam ma? Termeszetesen egy nyomott dobozos SZLOVAK nyelvu darabot!
Ha gyujtemenybe kerestek jatekot, vagy csak szimplan szamit a nyelv, akkor keruljetek oket!
-
Archttila
veterán
Kozben elnezest kertek a kellemetlensegert, es termeszetesen viszaveszik a jatekot.
Tisztelt XY,
ez rettenetesen kínos! Alig hittem a szememnek a raktárban. Eddig mindi angol borítóval volt raktáron. Most először kaptunk cseh borítóval, meg sem fordult a fejemben, hogy más érkezhet, ezért is állítottam olyan magabiztosan, hogy angol lesz.
Kérem legyen kedves megírni a számlaszámot, amire a teljes kifizetett összeget visszautalhatjuk Önnek, illetve a címet, ahova a futárt küldhetjük a csomagért.
Elnézését kérem az okozott kellemetlenségekért!
üdvözlettel
XY
Sales ManagerPassionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
-
Archttila
veterán
válasz SunMount3r #1678 üzenetére
Szia
En a minap rendeltem toluk egy bill kombot es igen, gond nelkul idoben megjott. A csomagolas is kivalo volt!
Ettol fuggetlenul a te eseted sajnalatosPassionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
eMAG [link]
Most Romaniaba kell visszakuldenem sajat koltsegen az hazat? Ugye nem?
Raadasul nem en vettem at!Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz Biznisz Elek #1734 üzenetére
Koszi irtam nekik! (sprinter)
-
-
Archttila
veterán
Van valakinek barmifele tapasztalata az iTech Shop-pal? Folyamatosan a legjobb arakon tudjak szallitani a termekeket.
-
Archttila
veterán
válasz alfa159sw #1745 üzenetére
Igen sajnos ma mar ezzel egyutt kell elni. En pl. mar minden kicsomagolasrol videot keszitek, tudom nevetsegesnek tunhet de probalom magam vedeni.
Persze ha valami hasznaltan jon elallok a vasarlastol, de azt utana masnak ujra kikuldik es igy tovabb, es igy tovabb.Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Archttila
veterán
válasz Atomgeszi #1764 üzenetére
Nekem PCLand-eknel 2 napja ott virit az alaplapom statuszanal, hogy beerkezett, de ezidaig nem sikerult feladni nekik. Gondolom az unnepek miatt millio rendesuk van, persze ettol meg ideges vagyok de nem tudok mit csinalni sajnos
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
"Mi lesz, ha a 18 ezer forintos nyomtató, vagy a 22 ezer forintos mirkó, esetleg ha a 28 ezer forintos porszívó megy tönkre? Azt hogyan fogják kezelni, ha a vacak kis 1500 Ft-os izzó ilyen gondot okoz nekik?"
Igy, leszarjak. (mar bocsanat)
Velem 2013 Decemebereben jatszottak el ugyanezt annyi kulonbseggel, hogy egy tobb mint 300K-s TV arat nem akartak visszautalni. A futar nem jott, aztan nem idoben jott. Utana nem tudtam merre van a keszulek, a telefont sziznte soha nem vettek fel e-mailekre nem reagaltak...Azota nem rendelek toluk semmi
A mai napig elfog a gyomorgorcs ha visszagondolok arra az idoszakra
-
Archttila
veterán
válasz Pikkolo^^ #1773 üzenetére
Persze Nyiregyhazarol igaz? Szamolj mar utana kerlek, hogy mennyibe kerul nekem egy oda-vissza ut...
Azt meg kulon megneznem, hogy hogy reagalnal, ha tobb mint 300K 1.5 honappal az elallas utan meg sehol nem lenne a szamladon.
[ Szerkesztve ]
-
Archttila
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
● a hardveraprós fekete pontot NE ide írjátok!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mass Effect sorozat készül az Amazonra
- OLED TV topic
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen monitort vegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Extrém tartós SSD-t prezentált a Gigabyte
- További aktív témák...
Állásajánlatok