Új hozzászólás Aktív témák
-
ben800
aktív tag
Helló mindenkinek !
Autóvásárlás előtt állok,az elején még csak városi rohangálós kocsi lenne,később pedig (1-2 év ) külföldre szeretnék vele járni dolgozni,és ezért megbízható kocsi kellene.
A kiszemelt egy 2007-es 1.6D Volvo s40 lenne.
Kérdéseim:
Mennyire megbízható a kocsi ??
Az átlagfogyasztása mennyi ??
Valamint az alkatrészek ára mennyire vészes,és még mire érdemes odafigyelni vásárlásnál ??
Még mielőtt mondaná valaki,dízelt szeretnék,a benzines nem az én világom annyira,nem szeretem kihajtani a lelket egy kocsiból,inkább nyugodtabb városi tempó,és autópályán 120-as tempó jellemző rám -
ben800
aktív tag
-
ben800
aktív tag
válasz Alvin_ti4200 #3473 üzenetére
Köszönöm a segítséget,akkor lehet mégis inkább egy mezei golf lesz,erre nagyon nem számítottam hogy volvo-ba peugeot motort tesznek,nekem a legelső lenne a megbízhatóság,volt már citroen-ünk,és köszönjük szépen francia kocsit többet nem.
-
ben800
aktív tag
válasz echterion #3475 üzenetére
Mondjuk azóta lehet jobb lett a dolog,mert a mienk 200 000 után adta meg magát,és ez már régebben volt..
A golf tényleg unalmas,a dízelt jobban szeretem,ez már ilyen megszokott dolog számomra,még keresgélek az interneten akkor,és körbekérdezek 1-2 szervizest hogy mit mondanak erről a kocsiról,mert a belsejét,és a külsejét nagyon eltalálták[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest