- Hálózati / IP kamera
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Windows 10
- Proxmox VE
- OpenWRT topic
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Még ebben a hónapban megbüntetheti az EU az Apple-t
- Microsoft Excel topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Nem irigyellek.
Én azt vettem észre, hogy a kor előrehaladtával könnyebben engedek el dolgokat és inkább csak a lényegi dolgokra fókuszálok.
Miért pazarolnék arra energiát, hogy más embereket győzzek meg arról, hogy én miben hiszek? Vannak barátaim, akik vélhetően sok dologban hasonlóképpen gondolkodnak mint én, a web meg az a hely ahol úton-útfélen be akarják bizonyítani számomra, hogy egyébként hülye vagyok és rosszul gondolom, amikor úgy gondolom.
Szóval ezért nem irigyellek, mert neked ez részint a munkád is, tolerálni a zombikat, akik szerint xarul végzed amit csinálsz.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
S e t h
nagyúr
válasz zilazil #49378 üzenetére
Megnézném azt a bírói gyakorlatot, ahol egy kijelentett ötletet állítanának be sui generis delictumnak.
Felbújtás akkor lenne, ha szándékosan venne rá vkit arra, hogy tegye meg és vizeljen bele a konnektorba.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz daneel_hu #49511 üzenetére
Sokkal könnyebb egy nevesíthető ellenség ellen harcolni, mintsem egy láthatatlan ellen.
Nem Soros miatt jönnek mindenfelől a migránsok, nem Gődény okozta a járványt, de így van neve, arca, manifesztálva a gyűlölet tárgya.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Ez nem ilyen vonalak mentén polarizálódik.
Aki a vírust jelenleg is még tagadja az kb. a laposföld-hívők szintjén "vegetál".Viszont aki nem retteg az automatikusan nem tagadó, hanem szimplán csak mást hozott otthonról és/vagy olyan körülmények között él, olyan munkája van, amely alapján nem fél.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz lacafaca #50726 üzenetére
Amúgy a globális felmelegedés mond vmit?
Van vmi összefüggés közte és a környezetszennyezés között, annak a cirka 8 milliárd embernek vannak igényei, felelőssége a holnap iránt kevésbé.
Szóval évről-évre rosszabb légszennyezettségi adatokkal számolhatunk.
A tavasszal végre tisztult kicsit a bolygó, átmenetilegThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz lacafaca #50916 üzenetére
Térségemben harmadára esett vissza a karanténban lévők száma, bár tudnám, hogy ez milyen következtetés levonására alkalmas.
szerk: nem válasz akart lenni, megkever az új formátum.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
válasz ProEvoFan #51044 üzenetére
Látszatintézkedés, ami valójában eltereli a figyelmet az abnormalitásról, ami többek között a járványkezelést is övezi hazánkban.
Mellette viszont jól védhető, akár a kormány által is, mivel egy hatósági határozatban foglaltakat megszegőt szankcionálnának.
Azért szavazzunk némi bizalmat az ÁNTSZ-nek, hogy a karanténba zártak valóban olyan személyek, akik fertőznek, vagy kontaktok és a szabályszegésük fokozott veszélyt jelent a társadalomra, viszont amikor látom, hogy mi folyik egy stadionban...........This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
S e t h
nagyúr
válasz Ringman #51322 üzenetére
Na ez egy jó kérdés, nem tudom van-e rá jogkörük.
Tudjátok mi jutott eszembe a meccsel kapcsolatban?
Az az egyszerű fideszes aki szelfizett, ki is rakta facera ahogyan ott örömködik maszk nélkül, majd gyorsan törölte amikor rájött, hogy barom.
Az ilyeneket, hogy nem jelenti fel senki, amikor celebek biztonsági öv nélküli vezetéses videóiért meg mindig történik vmi hasonló.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Kékes525 #51612 üzenetére
Te meg vastagon emelsz ki részeket az írásaidból, ami azt a látszatot kelti, hogy
- kiabálsz,
- félsz,
- hozzáértő vagy.
Ha már pánikkeltéssel vádolsz vkit, akkor közöld vele miben tévedett mielőtt a moderátori titulusát támadva is kelted a hangulatotThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Nem tudjuk miben halt meg, bármit okozhatta, miért kéne azt hinni, hogy ez covid volt? Mert vki vélelmezi? A másik oldal meg rámutat, hogy ez egyáltalán nem biztos, te kontrázol tovább és ott tartunk, hogy lassan egy fingáson is menni fog a vita, hogy az covid tünet-e.
-
S e t h
nagyúr
Ezért visszás, amikor az oldal tulajdonosa, aki a hozzászólásai alapján az egyik oldalon foglalt állást, a más, tőle eltérő véleményt megfogalmazót személyeskedő jelleggel szólítja meg.
Erre most tényleg szükség volt?Most írjam be újra az előző esti kommenteket? Tényleg nem érzed visszásnak, hogy 1 haláleset alapján részínfomrációkra hagyatkozva állást foglalj, majd támadd azokat, akik kritikusak egy nem kellően alátámasztott inormációval szemben?
-
S e t h
nagyúr
Szóval nem vonod kétségbe, mert te elfogadod a hozzászóló megnyilvánulását objektív, a valósnak közeli álláspontnak.
Oké, én is, ha már láttam a boncolásról készült jegyzőkönyvet.
Addig ez spekuláció.Az ember megszólítás után ugye nem gond, ha ezek után én hombre jelzővel szólítalak meg?
-
S e t h
nagyúr
Igen, egy ismerőssel való kapcsolat alapján abszolút elfogadható a nem szubjektív, elfogulatlan vélemény, főleg az ebben a topikban eddig, az user által korábban közölt hozzászólások alapján.
Persze kihegyezheted ezt arra, hogy ha van egy ismerősöm, akkor addig nem vonok semmit kétségbe, amíg nem látok jegyzőkönyvet, de ez nem erről szól, ezt te sem gondolhattad komolyan, pont erre mutattam rá, hogy egy perszonális kapcsolat esetén mindig is a szubjektív vélemény lesz az első, nem az ami egy határozat indoklásában van rögzítve.
Megjelenik egy beírás, hogy vki elhunyt vmiben, senki nem tud semmit, azon kívül, amit egy user megoszt velünk.
Amikor vki kérdőjeleket fogalmaz meg, te átmész támadásba, mintha teljes bizonyosággal tudnád mi történhetet ott és mi volt az a halál oka.
Senki nem tudja mi történt, mi a halál oka, bár az előzetes információk alkalmasak arra, hogy ki-ki a saját beidegződései alapján értékelje azokat.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Ezekiell #52019 üzenetére
Nehéz úgy valakivel kommunikálni, hogy szándékosan félremagyarázza a másik fél által leírtakat.
Leszel szíves rámutatni, hogy hol írtam le azt, hogy akárki megnyilvánulását automatikusan hazugságként könyvelem el.A kedvedért újra.
Meghal vki.
A tünetek alapján bármi lehet.
Nem kezdek el patológust játszani, hogy mi lehetett az exitus oka, főleg egy érzékeny témájú topikban, ahol egyesek képesek félreértelmezni és akár téves következtetést is levonni.
Lehetett covid a halál oka?
Igen.
Lehetett infarktus ?
Igen.
Vagy ezen kívül még vagy ezernyi más ok?
Igen.Szóval mit kell bizonyítanom?
Vagy itt tényleg be van dobva a gyeplő a lovak közé és mindenki azt mondhat amit akar? Nem lehet megkérdőjelezni pl. olyan dolgot, ami szakértői kompetencia, de itt szabadon dobálóznak vele?
Megjegyezve azt, hogy egy boncolási jegyzőkönyv tartalmát is fenntartással kezelem, mert sajnos láttam már szívszorító dolgokat, ahol a holló a hollónak nem vájta ki a szemét.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Mivel meghaltam, így nem is tudnék haragudni.
Őszintén szólva én a hazai egészségügyről lemondtam.
Sajnos vannak olyan tapasztalataim, ami alapján ha ismerősöm oda bekerül, akkor gondolatban elbúcsúzom tőle.Éppen ezért én sem szeretnék nagyon bekerülni, max ha visznek, akkor meg dobok egy puszit mindenkinek.
-
S e t h
nagyúr
Egy adott kórházból szerzett információ alapján a gépre került betegek szinte mindannyian túlsúlyosak.
Nem általányos érvényű, de jelzésértékű.
Az egyetlen olyan covidos, akit ismerek és csodaszámba megy, hogy túlélte, ő is erős túlsúllyal küzd, mondjuk ő már extrém mértékben.
-
S e t h
nagyúr
válasz Corleone33 #53832 üzenetére
Sok dolgozatotok lesz?
-
S e t h
nagyúr
Vki megosztja a tapasztalatait és elemezget, laposföldhívő.
A másik kifejti a véleményét az oltásokról, oltásellenes.
Mi a franc van veletek emberek? Töltsetek már el egy kis időt a családdal, egyesek akkora hsz számot generálnak, hogy el nem tudom képzelni létezik-e számukra más a covidon kívül.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz philoxenia #55667 üzenetére
Óvatosan kell véleményt formálni, mert aki csak egy kicsit is másképpen látja, tapasztalja, gondolja, az már akár laposföld hívő is lehet, de voltak itt már terroristák is a témában a maszkviselést ignorálók.
Most még csak ott tartunk, hogy aki pl. nem oltja be magát influenza ellen, az alkotmánysértő módon jár el.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
Annyira hangulatkeltő, amennyire terjed az ökörség korlátok nélkül.
Valid vita az alkotmányról, persze az sem lehet komplexebb mint a foci, ahhoz is ért mindenki.
Kérdés.
Mi lehet az oka annak, hogy egy ennyire népszerű oldalon alig képviseltetik magukat az egészségügyben dolgozók? Oké, ez egy technikai portál, de a mentősök, orvosok sem mentesek ettől a szenvedélytől.
Én pl. kifejezetten hiányolom Memmao megnyilvánulásait, mert igény lenne rá.......This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz Corleone33 #55725 üzenetére
Szerintem nyugodj meg, vagy inkább nevess!
-
S e t h
nagyúr
válasz Soulfly842 #57082 üzenetére
Mekkora költői igazságszolgáltatás lenne már.....
-
S e t h
nagyúr
Az idealista énem azt mondatja velem, hogy valóban nincs szükség katonákra az utcákon, és itt jön a de.
A rendőrség már nem bírja a több ezer, tízezer karanténban lévőt, kereskedelmi egységet ellenőrizni, ergo melléjük rakták a katonákat, kérdés, hogy valóban szükség van-e fegyverre, de ha ez nem lenne, akkor ennyi erővel egy polgárőrt is az utcára vezényelhettek volna.De még mindig nem értünk el odáig, miért is kell nekik fegyver? Én azt gondolom, hogy a társadalom jelentős része gyermekként viselkedik, vásott gyerekként egy felnőtt testi erejével és én is voltam tanúja, nem, inkább nem írok jelzőket, mit műveltek egyesek egy MediaMarktban, vagy Lidl-ben, amikor felszólították őket, hogy viseljenek maszkot, ellenben nem léphetnek be.
A franciáknál egy buszvezetőt agyonvertek, nálunk nap mint nap jönnek ki a büntetőfékezéses videók, rengeteg állat él közöttünk és fent is rájöttek, hogy nagy szarban vagyunk, kapkodnak, szabályokat hoznak, és tisztában vannak azzal is, hogy szép szóval nem lehet eredményt elérni. Évek óta megy a háborús retorika, de amíg a migránst látod, be tudsz tojni tőle, ettől a láthatatlan kis foshtól nem, a fegyveres katona látványa viszont a sok gyökérben tudatosítja, hogy itt tényleg baj van, tartsuk be a szabályokat.
Ha érettebb lenne a társadalom, akkor erre nem lenne szükség.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
S e t h
nagyúr
válasz t72killer #57818 üzenetére
Pont ez a pszichológiai hatás a lényeg.
Ha meg már ott tartunk, hogy fegyveres katonákat támadnak, fegyvereznek le, az már az a szituáció, amibe bele sem gondolnék, de itthon szerencsére erre nagyon precedens sincs.Olyan ez mint a hidegháború, kinek vannak nagyobb.
Neked nagy pofád van, mert vki rád szólt, mivel nem viselsz maszkot, a másiknál meg fegyver van és bevisz, ha továbbra sem tudod betartani a szabályokat és másokat veszélyeztetsz.Az hogy Európa közepén, az Európai Unióban be tudott következni az, amiben most élünk, az nagyjából hűen prezentálja, hogy milyen szinten vagyunk.
Érvek itt nem nagyon működnek, tudják ezt fent is, hiszen ők sem szoktak élni vele, pár szavas panelekkel mutatnak utat és müködik, a fegyver meg már csak szimbólum, szavak sem kellenek, mi ebből értünk.....This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
Új hozzászólás Aktív témák
Információk, statisztikák:
● koronavirus.gov.hu
● vakcinainfo.gov.hu
● vakcina kisokos
● minden fontos információ a vakcinákról
● dunántúli kórházi oltópontok
● EU vaccine tracker oldal
● pandemia.hu - megyei statisztikával
● gisanddata.maps.arcgis.com
● worldometers.info
● ncov2019.live