Hirdetés
- Felnyittatja a Google mobilappos üzletágát egy amerikai bíró
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Microsoft Excel topic
- Seed szerver topic
- YouTube
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Másodperceket gyorsít a kiszállításokon az Amazon
- Hálózati / IP kamera
Új hozzászólás Aktív témák
-
> Az Olvid állítólag....
Állítólag
Miért nem valami opensource cuccot javasolnak, amibe bárki belenézhet?Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
addikt
Mert a hölgy gondolom nem állítólagozott, hanem a cikk állítólagozik. Így formán, ne a döntést kritizáld hanem a cikket
re cikk:
Amúgy mint tudjuk, tökéletes szoftver nincs, így tökéletesen biztonságos sem. De az tény, hogy ha lenne EU-s alternatíva annak én is jobban örülnék. Most az van, hogy ki ezt ki azt használja, így ha valamit tényleg célba akarsz juttatni akkor SMS, vagy 3-4 különböző app ami zabálja az akkut meg az egyéb erőforrásokat, most ezzel van egy 5ikMos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
-
dkekesi
tag
https://olvid.io/assets/documents/2020-12-15_Olvid-specifications.pdf
Itt van róla műszaki leírás. Ennek alapján tényleg nem viccelnek. Más kérdés az implementáció minősége, amihez jó lenne a kódot is látni.[ Szerkesztve ]
-
Busterftw
veterán
Lol, azt kell hasznalni, amit "mindenki" hasznal, mert annak semmi ertelme, hogy nagyon biztonsagos leszel, aztan a contact listad meg ures.
-
Eteke
csendes tag
Van már megfelelő nyílt forrású alternatíva, ami tudja amit ma egy IM-nek kell:
https://jami.net/[ Szerkesztve ]
-
Sir Gunar
aktív tag
Az rohadtul nem működik rendesen sajnos, pedig az ötlet jó lenne.
A SimpleX viszont jól dolgozik és lehet több felhasználóval használni is, mint egy "hívástartás" esetében egy app-on belül. Ergo akár mindenkihez lehet külön felhasználó neved, ami persze túlzás, de tudja. decentralizált ellentétben az Olviddal. Évek óta tesztelek ilyen appokat és eddig talán ez a SimpleX amiben látok potenciált a teljes anonimitásra, bár azt ugye tudjuk, hogy amit kiadnak hivatalosan pl egy Appstore-ba v a Googleplayre, annak meg kell feleljen az amcsi nemzetbiztonsági szabályozásoknak is. -
azbest
félisten
mivel európában tagállamonként elaprózott, bürokratikus és túlszabályozott minden, sok sikert egy olyan alternatíva létrehozására, ami versenyképes lehte a világpiacra készült keleti és nyugati platformokkal.
-
rgranc
aktív tag
Na ja, csak a whatsapp ingyenes.
Az olvidnál pedig a kimenő hanghívások, vagy a több eszközös használat fizetősek, ha jól látom:
Secure audio calls (outbound) 1 month free trial
Use Olvid on multiple devices that receive all messages and synchronize 1 month free trial
https://olvid.io/pricing/en/[ Szerkesztve ]
-
kilua
senior tag
A franciák és a magánszféra védelme egy mondatban?
-
félisten
Én jobban szeretem a fizetős, de olcsó szolgáltatásokat, amelyeknél azért vélelmezhetem, hogy az a befizetett díjakből él. Anno a Whatsapp évi 1 dollára ilyen volt. Tudtommal monjuk be sem szedték -- tőlem biztosan nem...
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
-
A beetetési időszakban 1 dollár / év volt a díj, de az első évet elengedték. Hurrá.
Utána jött a fosbúk és megvette, eltörölték az 1 dollárt, full ingyenes lesz. Hurrá...
Így cuki nem 1 dollárt keres évente egy felhasználón, hanem legalább 100-at.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
félisten
A kettő között emlékeim szerint volt egy kis hézag. Én még nagyon az elején kezdtem használni, több év telt egy a facebookosodásig, de sosem fizettem érte.
Nem mintha lenne jelentősége.
De megnyugtat, ha nem fájó összeget fizetni tudok egy számomra hasznos szolgáltatért. Szoktam is adakozni.
MaCS
Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Csendes és vezetékmentes irodai billentyűzet jött Logitech logóval
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ázsia Expressz 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- Fűzzük össze a szavakat :)