Új hozzászólás Aktív témák

  • tikhunter

    tag

    Haver akar beleugrani egy x2 5600+ vásárlásába. Mit érdemes tudni erről a prociról? Melyik steppingest ajánlanátok tuningban? Nemvagyok benne biztos de mintha ezt még gyártották volna 90nm (2,8ghz)en és 65nm (2,9ghz) en is. Ami még nem tiszta ,hogy ezek alá a procik alá milyen ramot érdemes tenni? 2 giga 800 as kontra 2 giga 1066 os kingston hyperx között potom 2k a különbség. A 800 as ram valós frekije ugye 200 Mhz az 1066 osnak meg valahol 266MHz nél van a vége. Gondolom egy tuningnál, ahol (mivel nem BE a proci lockolva van a szorzó) sokat számít ,hogy pariban lehet hajtani a ramot nagyobb órajelen is, és nem kell visszaosztogatni a ramot amitől egyes alaplapok el se indulnak.
    Egyébként ezt a hírdetést nézte ki [link] . Asrock alaplapokról nincs véleményem viszont támogatja az 1066 os ddr2 eseket + rajta van minden ami a srácnak kell.(Hogy milyen chipsetes alaplapot érdemes am2 es x2 alá választani arról meg aztán halvány lila fingom sincs)
    Ha ezzel a témával kapcsolatosan tudnátok valamiféle jó tanácsot adni az sokat segítene ,hogy ne nyúljunk bele valami rossz párosításba.

    [ Szerkesztve ]

    A lényeg ,hogy tapadjon a bélyeg!

Új hozzászólás Aktív témák