Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• opr

nagyúr

LOGOUT blog

válasz Felesbandi #28 üzenetére

Van, akinek semmilyen szinten nem fontos a TV kb.
    Szinte a teljes barati korom ilyen, nekunk van magasan a legjobb TV-nk, es az is egy 55"-os ~250khuf-os (asszem) VA paneles Phillips.
    A magyarazat nagyon egyszeru: Nalunk megy kb heti nagyon max 20 orat a TV, de azt is csak iskolaszunetben, ha a gyerekkel jatszunk egyutt a PS-en, amugy szerintem kozelebb all a heti 10 orahoz. Es boven mi hasznaljuk a TV-t a legtobbet a barati korben. Telefon, laptop... Hat, az egy mas kerdes. Az hasznalva van, igy arra koltenek is, bar a barati koromben inkabb a 4-5 evente csere a jellemzo. Igaz, akkor top kategoria, de aztan hasznaljak, amig szet nem esik aloluk.

Es enyhen szolva nem szegeny emberekrol beszelunk. Ok, nem is euromilliomosokrol vagy valami, de kb minden baratunk ~nyugati kozeposztaly.

"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

• flexxx2

őstag

válasz Felesbandi #28 üzenetére

1. kinek mi túl drága ez relatív, ezt tárgyaljuk ki éppen itt

2. te megvetted, én nem mert nekem túl drága (lásd 1es pont), 3 éve vettem 70" LCD-t mert majd 5 év múlva veszek 77" OLED tv-t, amit saccolok egy árra ami nekem jó, ha mégis drágább lesz akkor, vagy ráfizetek v. várok még 1-2 évet

miben fejlődnek: 1 lényeges tulajdonság amiben jobb lehet a tv, mégpedig az ára, mindennek ár/érték aránya van, és mindenkinek más, csak valakik (most éppen te :) ) nem értik miért drága másoknak (most éppen nekem) az oled tv jelenleg, és még1xer mondom: nem a 350ezres 55" drága nekem, hanem az 1millás 77" (ami "véletlenül" pont amit te vettél :) ) , ez fontos

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák