Új hozzászólás Aktív témák

  • blakey

    titán

    válasz Steel Lord #18286 üzenetére

    Ha neked elég az 50Hz, akkor jól döntőttél. :) Nekem VA paneles Toshibám van és az akkori palettán a Sonyk nem voltak versenyképesek. Attól, hpgy Sonyt vettél még nem biztos a "biztos", Volt több Sonym, mostanra 1 maradt. Amúgy meg egyáltalán nem biztos, hogy a Sony jobb, pl. a Toshiba árul a készülékeihez kalibrátort, usb-ről pontosan kalibrálható a készülék (ilyet más gyártótól nem hallottam) a marketing viszont 0, ezért ismerik kevesen. Amúgy a Toshibámra pl. 5 év gari van, meglátjuk mennyit bír.

    (#18287) Steel Lord
    Azért abban nem lennék biztos, hogy a Sony nem fog bedögleni, elárulom neked, hogy bármelyik gyártó készüléke megadhatja magát, semmivel sem biztosabb, hogy a Sony tovább bírja.

    Felhősödésre mindegyik gyártó készüléke hajlamos, láttam olyan LG-t amelyiknek 0 bevilágítása és felhősödése volt, pontosan emiatt, az IPS ellenére, azt választottam volna. Nekem volt LG, a felsőbb kategórából, nem rosszak azok, hídd el.

    [ Szerkesztve ]

    *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

Új hozzászólás Aktív témák