- Hálózati / IP kamera
- Crypto Trade
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Videó stream letöltése
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows Insider Program
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Az AI és a felhő számít, a tiszta energia nem: jó a szén is a tech szektornak
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Hálózatokról alaposan
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
djsensore
tag
sziasztok!
Nos engem is elért a vásárlás szele! Előző hangom egy logitech z2300 as volt szinte tökéletesen szólt, bár a magas sugárzók nem annyira voltak jók, és csak 20000 hz-ig adtak ki hangot, de nagyon meg voltam elégedve vele... nos én is keresgetem a jobbakat, ha 2.1 lesz akkor gondolkozom a logitech új szériáján a z sorozaton, de nagyon elgondolkoztam 2 aktív stúdióhangfalon is, pl alesis nagyon tetszett ha jól emlékszem... nekem genius nem kell mert a logitechet előrébb tartom, és visszalépés lenne számomra. creative sem hiszem hogy érdekel, viszont arról nem tudok semmit, és még érhet meglepetés. erősítő + polchangszóró sem érdekel, mert nagyon igényes vagyok a hangszínekre, és a torzításmentes tiszta hangra, ezért ha már erősítővel párosítanék akkor állóhangfalakat vennék, jó erősítővel...... most kizárólag valami komoly 2.1 vagy 2.0 érdekelne engem is.
olvastam például egy reviewban ahol előrébb soroltak egy 40wos harman kardont az én valahai 200wos logitechem elé, és nem nagyon értettem, de szívesen kipróbálnám..szóval örömmel vennék egy-két tapasztalattal rendelkező hozzászólót, hogy ajánljon a figyelmembe studio, monitor vagy 2.1 es számtógéphangfalat... árral ne foglalkozzunk, ugyis én döntöm el megéri e vagy nm sámomra
nagyonköszönöm
-
djsensore
tag
válasz dudika10 #9676 üzenetére
köszönöm a választ, nagyon értékes darabokat látok, utána járok, ugyanis nem az adatok győznek meg, de tévútra sem visznek.
másfelől elnézést, hogyha nem voltam érthető, a logitech jött, ment. =) az alesis pedig szerintem egy középkategóriás studióhangszórónak igenis csúfolható, az én 23nm-es szbámba a sarokba el tudnám képzelni, de mindenképpen megnézem ezeket a studiohangfalakat.. ugyanakkor dehogy vetem el a polcsugárzókat. épp ellenkezőleg, de most nem tudok bevásárolni például egy infinity szettet, mert annyi nincs rá. abból is mint mondtam álló hangfalakat vennék, egy HK erősítővel, de mint mondtam nincs most egyenlőre tervben és pénztárcában sem ilyesmi. zeneszerkesztéshez jó volt a logitech, én be tudtam állítani hogy ne puffogjon a mély, és mondom engem is zavart hogy nem elég tiszta.köszönöm az ajánlatokat
(bocsánat, mi az a havox hivox tuning blabla izé)
[ Szerkesztve ]
-
djsensore
tag
válasz dudika10 #9679 üzenetére
köszönöm, nem hallottam még a prodpiperól, de kedvezőnek tűnik, viszont a mackie is bejön, mivel 2/3 a árban a prodpipenak, ezért mindenképpen meghallgaték valahol ebből abból..
az árat vehetjük 40e-80e kategóriában, számít hogy ha elé ülök, halljak mindent, de esetleg a házibuli hangerejénél se kelljen meglepődni.. természetesen nem várok csodákat, de kellemes meglepetések érhetnek egy studiohangfaltól is..
a logitechnél volt ezzel bajom.... -
djsensore
tag
Sziasztok. Én pedig a studió monitorok, és a polcsugárzók között vacilálok. Ma a hangfoglaláson játszottam RCF Ayra hangfalakon és nagyon tetszettek. 52ezer egy darab.
A kérdésem hogy vajon megéri ez úgy, hogy nem profi studiót akarok kiépíteni itthon? Közeltéri hangfalat keresek kb 23nm es szobába, és oontos hogy hallgak is szépen szóljon mert nem mindig erőltetném. Valamint nem ártana, ha egy egy szobabuli házibuli alkalmával el tudná látni a hangal a teret. Ebből én kinézem, de nem tudom nincs e olcsóbban ugyanilyen minőség. Mi a véleményetek a gyártóról, termékről? -
djsensore
tag
Sziasztok! Akarok venni egy Mackie MR5 vagy 8 at. Ajánlanátok külföldi vagy hazai helyet ahol esetleg olcsóbban megtalálhatom?
Kösz!
-
djsensore
tag
válasz dudika10 #12044 üzenetére
Szia dudika10!
Igen, bementem egy hazai céghez ahol hallgattam a promozenéket. hát sajnos én nem voltam elájulva a Prodipetól, pedig ahogy megláttam azt mondtam hogy nem is hittem volna hogy fogok tudni hallgatni. Kissé térhangzásúna vagy Forced Stereonak véltem, ami nem baj, kellemes volt hallgatni. Viszont nem volt nekem elég mélyorientált. igaz, nem hallgattam túl hangosan, de a Mackie 5ös az megtetszett, és 60ra le volt értékelve a 8as. Ott már szólt a mély eléggé.
Természetesen közeltéri hangfalat akarok hazavinni, elektronikus zenét szeretnék írni.
Sajnálattal a helyszínen nem volt lehetőségem iPhonera kötni őket... nem engedték.. azt mondták, hogy itt már kiütne a hangzási hibája az iphonenak.. nemértem, mert egy Macről szóltak a promózenék.. na mindegy.
Esetleg Te tudsz segíteni valahogy a döntésemet megerősíteni? =)
esetleg hol tudnám meghallgatni, hogy dönthessek.A prodipe jóval olcsóbb azt tudom
-
djsensore
tag
válasz dudika10 #12065 üzenetére
Igen, ott voltam, tekergették ugyan, de nyilván a hangerővel is variáltak, mert valami Jamiroquai-t hallgattam, mint ELEKTRONIKUS referenciazene, na de mindegy.
Fontos a basszus, mert nem kívánok a pro 5 mellé venni mélyládát, house zene szerkesztéséhez, pedig elengedhetetlen a vezető mélyhang.
Mondom emlékeim szerint tényleg megkülönböztethetően szólt a prodipe a többihez képest, bár szerintem halkabbra volt állítva... de mégse jött a mély...
A Genelec család kishangfalai leptek meg a legjobban... méretükhöz képest komoly teljesítményt produkáltak. Bár 80roki volt darabja.
Meghallgatnék egy Mackiet és egy Prodipeot azon a hangerőn ahogy én akarom és olyan zenéről amit én viszek... még ha csak 44100 as 320as mp3at hallgatok is rajta...
a különbség kitűnne biztosan, és tudnék dönteni hogy 65ért a prodipe, vagy 100 felett a mackie
-
djsensore
tag
válasz Avicularia #12093 üzenetére
Valoszínüleg a dobozzal együtt (postai súlya) annyi
-
djsensore
tag
Meghallgattam újra a Prodipeot. Ismét térhangzásúnak véltem. Kiemelkedően kellemes a fülnek a középhangok akusztikáját hallani oldalról. A magas is szépen szól. Mély az nincs. Pedig hip hop zenét hallgattam rajta.
Ugyanakkor beköttettem a 10es testvérét ami egy mélyláda. Nahát minden más lett. Egy trailerrel együtt két külön zenét (minimal, clubhouse)... Patent volt. Csakhát ez együtt nem annyira jó mint egy sima 2.0 ami kicsit olcsóbb is, és mélyebb is.
Nekem valahogy tényleg külön életet élnek a hangfalak.
-
djsensore
tag
válasz valerio #12107 üzenetére
Nos a Genelecen első hszben is irtam, hogy megcsodálkoztam.
Csak borsos az ára. És én még nem tartok ott hogy kiadjam a zenéket, pláne mert hangfal nélkül nem tudom masterelni. Es tipukusan azt a hibát elkövettem már, hogy csináltam valamit otthon, átvittem máshoz, és csalódtam a szerzeményben.ezért kell nekem egy olyan belépő szintű, vagy otthoni studio hangfal, amivel befuttatom magamat
-
djsensore
tag
válasz sultansmith #12823 üzenetére
Csövi!
Logitech z2300
a legjobb választás a dübörgésre, a többiek véleménye meg a whitefülüek ilyen olyan sztereo hangfalajánlásai ne is foglalkoztassanak.
Nekem volt logitech és mindenki azt mondta menjek vele a ...csába.. mindenki nagyon tudja hogy milyen szar, de én szerettem. ha dübörögni akarsz akkor az a legjobb választás -
djsensore
tag
Hali!
Az én kérdésem az lenne, hogy vennék egy Heco Victa 2 201-es passzív hangfalat mert tetszenek az adatok és meghallgattam, nagyon kígyó.
http://www.heco-audio.de/typo3conf/ext/nx_produkte/pi1/heco_detail.php?pid=3673&L=1Na de most a kérdésem pedig az, hogy a szép frekitartományt kihasználván ugye jól érzem hogy olyan erősítőt kellene vegyek ami nem 20-20000 ig ad le erőt...?
Valami t hogy tudnátok e ajánlani stereo erősítőt hozzá, és ha esetleg monitorozáshoz használnám, akkor fontos e hogy ne RCA kábelen keresztül adjam be a kicsinek a tartalmat hanem valamely más átjátszón?
Van egyáltalán ez ilyen sztereoerősítő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Intel GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- LEGO klub
- Hálózati / IP kamera
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Befutottak az első tesztek
- Bundle topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- További aktív témák...
Állásajánlatok