-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabber01
addikt
válasz Gaboren #29657 üzenetére
Ennyi pénzből sztem jobban jársz két használt álló fronttal, meg vmi erősítővel hozzájuk.
Kollega nagyon szereti ezeket a kis, minőségi monitorokat, de 5"-os közepekkel a büdös életben nem lesznek komoly mélyek, ha valaki erre vágyik. Persze, szépen szólnak, mélyük is van, de ha valakinek az igényei között kifejezetten ott van a sub-os mély, és a felhasználási terület mást követel meg, akkor én nem erőltetném ezeket.
Egyébiránt a linkelt cuccok tök jók lennének...úgy 50k környékén.[ Szerkesztve ]
Man proposes, god disposes. Dum spiro, spero.
-
Sonja
nagyúr
-
válasz Gaboren #36930 üzenetére
Nem kell a kábelt túlbonyolítani ebay-jel, illetve azért 1500 Ft-nál többet kéne rászánni.
Hangkártyából én a külsőt javasolnám, az nem szed össze minden szemetet. Illetve azokat a DSP meg mindenféle csodabeállításokat nem használnám a helyedben, csak rontják a hangot.
Make Asia Great Again!
-
MODERÁTOR
válasz Gaboren #42854 üzenetére
Ha a távirányítóval nem enged bemenetet váltani, akkor sehogy, mert valószínűleg a bemeneti jack csatlakozóban van egy kapcsoló, ami a többi bemenetet letiltja.
Egy ehhez (vagy ehhez) hasonló eszközzel meg lehet oldani, hogy az line-in RCA bemenetére rákötöd ezt a dobozt, arra pedig akár négy forrást is csatlakoztathatsz. A minősége viszont kérdéses.Harrrr!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VoIP telefonálás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen mosógépet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok