-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rover623
félisten
"Tűrte Miklós, tűrte, ameddig tűrhette."
Én eddig tűrtem!
Nem szeretnék nacionalista színben feltűnni, de az utóbbi időkben erősen megszaporodtak ezek a magyarul beszélő, jóárasított szlovák webáruházak.
Én pedig mostanság szopódtam jól be az egyikükkel!
Felhívom hát a kedves érdeklődők és reménykedők figyelmét arra, hogy amennyiben minőségi, mennyiségi kifogásuk támad, avagy csak szimplán meghibásodik a cumó, lehet visszaküldeni Szlovákiába az egészet...nem éppen olcsó mutatvány! Bizonyos esetekben gazdasági totálkárra hajaz a dolog!
(Van ahol leírják ezt szépen és világosan...csak nem olvassa el mindenki! Pl. én sem!
Van ahol "terelnek": felsorolják az ismert gyártók magyarországi szervizpontjait és melegen javasolják, hogy gond esetén fordulj hozzájuk...persze...csakhogy nem kapsz gyártói garlevelet! A szlovák vagy a magyarországi megbízott számlájával meg kitörölheted a segged! )primus inter pares
-
noby
aktív tag
xboy:interstore de még nem jött meg modecom MC–SHF 120U bib kolléga vett még ilyet és meg van vele elégedve:[link]
roni:de mindenképp érdemes venni egy komolyabb hangkarit sokat dob a hangzáson.
[ Szerkesztve ]
Megbízhatóságom:noby felhasználónak 55 pozitív és 0 negatív értékelése van a fórumon!a régi rendszerben+az új :)
-
jegenye77
addikt
ebay-en van de most néztem,hogy drágább mint az 1900-as!Az most 93ojró itt Németben.
Melyik lenne a jobb?A Modecom MC-SHF80U vagy az Edifier 1900-as?[ Szerkesztve ]
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéből csúszott ki, mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják, hogy az apjuk t?kéből jöttek!
-
HUAFBANDITA
tag
Gondolom azért, mert ezek már nem otthoni célra, zenehallgatásra lettek tervezve (de tökéletesek arra is szerintem), hanem stúdiómunkára, tehát megkötések nélküli konfigot lehet építeni belőlük. Lehet badarság, ez csak az én véleményem. Az utolsó mondatodat meg remélem nem gondoltad komolyan
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Szerintem meg puszta jófejségből árulják darabra, hogy mi, kispénzűek is tudjunk venni egyet belőle, kirakni a szoba közepére és gyönyörködni benne
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
az 56u nekem is szimpatikus, de annyit itthon már nem adnék érte.
edifiert talán tudnék németben 22 körül venni, de ekkora cuccot nem merek külföldről rendelniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest