- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Crypto Trade
- OpenWRT topic
- Windows 10
- Az USA el akarja adatni a Chrome-ot a Google-lel
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Hálózatokról alaposan
- Videó stream letöltése
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pá
addikt
Azért, így forumos viszonylatban elég részletesnek mondható a teszted, csak az nem derült ki, hogy az a kis torzulás melyik hangfalnál jött elő...
Remélem nem én nem vettem észre valamit...
Huh, most mégegy szer átolvastam, és arra jutottam, hogy a 4121ben van a torzulás, bár ezt így egyértelműen nem mondtad ki, mostmár csak arra kérnélek, hogy arról írj pár sort hogy ezt leszámítva, hogy szólt a 4121, illetve szerinted jobb-e, mint a P380, illetve az Altec221(ha azokat ismered).''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
Pá
addikt
Jólvan, köszönöm az infokat, nekem is azt mondták a boltban, hogy a VS4121 az utód, csak nemtetszett, hogy olyan vékony a satellit, meg ha jól emlékszem az adatai sem voltak olyan jók, mint a 321-nek, talán a mélynyomó kevesebb wattos, vagy valami ilyesmi volt, ez elvette a kedvem, de ha tényleg hasonlóan szól, mint a nagy előd, akkor lehet, hogy felülbírálom az előitéleteimet és mégiscsak ilyet veszek P380 helyett.
Nem tudsz valami helyet, ahol meg lehet hallgatni őket mielőtt megveszem?
[Szerkesztve]''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemzés Zenehallgatásról dióhéjban III.
- Teszt A zenehallgatásról dióhéjban II.
- Elemzés A zenehallgatásról dióhéjban I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest