Miskolcon nyitotta meg regionális ügyfélszolgálati központját a Vodafone

Ma kezdi meg működését negyven emberrel a Vodafone regionális ügyfélszolgálati központja Miskolcon. Beck György, a vállalat vezetője azzal indokolta a vidékre vonulást, hogy szaktudás és elkötelezettség szempontjából erősebb csapatuk lesz Miskolcon. Ezt a szolgáltatást korábban külső beszállító biztosította a Vodafone-nak, ám a 600 millió forintba kerülő új központban ez már nem így lesz. Valamivel olcsóbb is lesz az üzemeltetés, ám a minőség a számukra a legfontosabb. Jövő tavaszra már háromszáz alkalmazott dolgozik itt, s ők látják el az összes magyar ügyfelet, s ha beválik az új rendszer, további bővítéssel akár külföldi bérmunkát is vállalhatnak – ehhez fontos tudni, tudósít a Népszabadság, hogy a Vodafone globális pénzügyi szolgáltató közponja Budapeseten épül fel, s később a cég összes leányvállalatát innen támogatják pénzügyi szempontból.

A cégvezetés más bejelentéseket is tett a mai napon. A Tiszai Vegyi Kombinát NyRT. (TVK) további három évre meghosszabbította flottaszerződését a Vodafone Magyarországgal. Azt is ma jelentették be, hogy az Eurovan, a Mercedes márka regionális forgalmazója 2009 júniusától a Vodafone Magyarország szolgáltatásait használja. A megállapodás értelmében az Eurovan 120 vállalati előfizetése a Vodafone-hoz kerül a következő két évre.

Azt is ma közölték, hogy a Vodafone és a Fáy András Szakközépiskola együttműködésében új, „telefonos és elektronikus ügyfélkapcsolati asszisztens” szakképzés indul Miskolcon 2009 szeptemberétől. A képzéshez szükséges szakmai támogatást a szakközépiskola részére a Vodafone biztosítja, a legjobb eredménnyel rendelkező végzős diákok számára pedig munkalehetőséget biztosít új központjában. A távközlési vállalat emellett a megfelelő színvonalú képzés érdekében egymillió forinttal támogatja a Térségi Integrált Szakképző Központot. A Vodafone által nyújtott támogatásnak köszönhetően lehetővé válik a Fáy András Szakközépiskola Call Center oktatótermének további fejlesztése.

További támogatási szerződések is létrejöttek. A Vodafone alapítványa félmillió forinttal támogatja a Down Centrum Alapítványt, mely szervezet aktív munkát végez a Miskolci és a Regionális Fogyatékosügyi Szakmai Műhelyben, képviseli a fogyatékos szférát Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlésének Oktatási Bizottságában, illetve fogyatékosügyi tanácsadást lát el a város által működtetett Egészségügyi és Szociális Diszpécserközpontban.

Azóta történt

Előzmények