2017. október 19., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » M2M rovat

Összeállt a Canecom és a Virgo

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT café

IoT- és mobilközpontú fejlesztéssel hódítanának, Európában és az Egyesült Államokban is új ügyfelekre számítanak.

A Virgo és a Canecom közös vállalkozást indított: a Virgo Mobile célja, hogy mobilspecifikus szoftverfejlesztői szolgáltatásokat kínáljon. A tervek között szerepel az európai megrendelői kör bővítése és az amerikai jelenlét erősítése.

Hirdetés

„Az így kibővülő infrastruktúrával már olyan ügyfelekkel is dolgozhatunk, akikkel eddig különböző okok miatt nem tudtunk szerződni. A Canecom nemzetközi terjeszkedése során gyakran felmerült olyan kapacitásigény, amit a cég nem tudott önállóan biztosítani” – nyilatkozta Kubatov Márk, a Canecom ügyvezetője.

„A már meghonosított egyéb technológiák mellett a Virgo Mobile megoldást kínál a Virgo e-commerce fejlesztési üzletágának m-commerce jellegű termékfejlesztéseihez. Célunk a ’mobil specialista’ vezető szerepének megteremtése a piacon” – tette hozzá Laczkovich Bence, a Virgo Systems ügyvezetője.

Az egyedi fejlesztésű mobil és IoT szoftver szolgáltatások biztosítása mellett az alapítók megkerülhetetlennek tartják az elsősorban vállalati fókuszú mobil tanácsadói szerepének erősítését, valamint a fejlesztők szakmai továbbképzését. A Virgo már jelenleg is részt vesz az egyetemi hallgatók professzionális képzésében,  és a Virgo Mobile szakértői bázisa további komoly hátteret tud biztosítani a jelenlegi és jövőbeli fejlesztők új kompetenciákkal történő felruházásához.

Előzmények

Copyright © 2000-2017 PROHARDVER Informatikai Kft.