Hirdetés

2018. június 22., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Hírek » M2M rovat

Összeállt a Canecom és a Virgo

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: IT café

IoT- és mobilközpontú fejlesztéssel hódítanának, Európában és az Egyesült Államokban is új ügyfelekre számítanak.

A Virgo és a Canecom közös vállalkozást indított: a Virgo Mobile célja, hogy mobilspecifikus szoftverfejlesztői szolgáltatásokat kínáljon. A tervek között szerepel az európai megrendelői kör bővítése és az amerikai jelenlét erősítése.

„Az így kibővülő infrastruktúrával már olyan ügyfelekkel is dolgozhatunk, akikkel eddig különböző okok miatt nem tudtunk szerződni. A Canecom nemzetközi terjeszkedése során gyakran felmerült olyan kapacitásigény, amit a cég nem tudott önállóan biztosítani” – nyilatkozta Kubatov Márk, a Canecom ügyvezetője.

„A már meghonosított egyéb technológiák mellett a Virgo Mobile megoldást kínál a Virgo e-commerce fejlesztési üzletágának m-commerce jellegű termékfejlesztéseihez. Célunk a ’mobil specialista’ vezető szerepének megteremtése a piacon” – tette hozzá Laczkovich Bence, a Virgo Systems ügyvezetője.

Az egyedi fejlesztésű mobil és IoT szoftver szolgáltatások biztosítása mellett az alapítók megkerülhetetlennek tartják az elsősorban vállalati fókuszú mobil tanácsadói szerepének erősítését, valamint a fejlesztők szakmai továbbképzését. A Virgo már jelenleg is részt vesz az egyetemi hallgatók professzionális képzésében,  és a Virgo Mobile szakértői bázisa további komoly hátteret tud biztosítani a jelenlegi és jövőbeli fejlesztők új kompetenciákkal történő felruházásához.

Előzmények

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.