Csomagokat bővít a UPC

A hivatalos közlemény szerint Happy Home Comfort és Premium néven újította meg tavaly bevezetett komplex díjcsomagkínálatát a UPC Magyarország. A másodpercenként 150, 300, illetve 500 megabites letöltési sebességet biztosító díjcsomagok egy olyan komplex kínálati portfólió részét képezik, amelyben nem csupán az internet sebessége, és az elérhető TV-csatornák darabszáma, hanem a Wi-Fi jelerőssége is kiemelt szerepet kapott.

A Wifi Power Pack névre keresztelt rendszer célja, hogy az ügyfeleknek ne kelljen kompromisszumokat kötniük sem az internetkapcsolat stabilitása, sem a megabitek terén – írják. A UPC-től igényelhető wifi boosterek hatalmas segítségével nő az elérési távolság, ez további wifi router telepítése, illetve fúrás és falbontás nélkül oldható meg úgy, hogy ezek az eszközök a már meglévő elektromos hálózaton keresztül továbbítják a UPC speciális internetmodemének, a Connect Boxnak a jeleit – csupán a konnektorhoz és a kábelmodemhez kell csatlakoztatni őket.

A megújult Happy Home ajánlatokban szélesebb televíziós csatornaválasztékot is találnak az előfizetők. A Comfort digitális kábeltelevízió csomagban 95, a Premiumban pedig 148 digitális tévécsatornát kínál a UPC, amelyek egy része HD minőségben érhető el, illetve a Műsorvisszanéző funkció segítségével 7 napon belül, külön felvétel beállítása nélkül újranézhetők a műsorok. Szintén újdonság, hogy a UPC Videotár eseti videó kölcsönzője, a Filmtár már a Horizon típusú set top boxot használó ügyfelek számára is elérhető.

Azóta történt

Előzmények