Új főnök a Microsoft magyar képviseleténél

A Microsoft a mai napon bejelentette, hogy Drajkó Lászlót nevezik ki a Microsoft Magyarország új ügyvezető igazgatójának. Drajkó a Microsoft Közép-Kelet-Európáért felelős alelnökének, Vahé Torossiannak tartozik majd közvetlen beszámolási kötelezettséggel. Az új ügyvezető igazgató szeptember 15-én foglalja el pozícióját.

„Örömmel térek vissza a magyar informatikai iparágba mint a Microsoft Magyarország vezetője. Célkitűzéseim közé tartozik a vásárlók igényeinek való megfelelés, a partneri kapcsolatok erősítése, és hogy tovább növekedjen a Microsoft magyar gazdasághoz való hozzájárulása” – nyilatkozta kinevezésekor Drajkó.

Drajkó László 2004 óta a Graphisoft nemzetközi disztribúciós csatornájának értékesítési igazgatói posztját töltötte be. A Graphisofthoz való csatlakozása előtt Drajkó az Axelero Internet Rt., mai nevén T-Online Hungary vezérigazgatója volt.

„Örömmel tölt el, hogy üdvözölhetem Drajkó Lászlót a Microsoft vezetői csapatában” – mondta Vahé Torossian, a Microsoft Közép-Kelet-Európáért felelős alelnöke. „Széles körű szakmai tapasztalattal rendelkezik mind az üzletfejlesztés, mind a cégvezetés, mind pedig a kereskedelem és a marketing terén, így meggyőződésem, hogy nagyszerű lehetőség lesz ez számára, hogy maradandót alkosson a magyar IT-iparban.”

Drajkó László Vityi Pétert váltja a Microsoft Magyarország ügyvezetői posztján, akit a Microsoft közép-kelet-európai régiójának nagyvállalati értékesítési stratégiáért felelős igazgatójává neveztek ki.

Azóta történt

Előzmények