Új Hipernet csomagokat vezet be a Telenor

Október 2-től megújította mobilinternetes tarifacsomagjait a Telenor. A sebességalapú kínálatban a korábbi négy helyett öt csomag közül választhatnak az előfizetők. A Hipernet Start, Active, Medium, Heavy és Pro csomagok 5, 10, 20, 30, illetve 60 Mbps elméleti maximális letöltési sebességet biztosítanak, valamint 3, 5, 10, 15 és 30 GB belföldön felhasználható adatmennyiséget tartalmaznak. Az új konstrukciók közül a Medium, a Heavy és a Pro csomagokkal megfelelő készülékkel és a technológiával lefedett területeken elérhető az LTE.

Az új csomagokban sincs belföldön túlforgalmazási díj: az adatkeret túllépésekor a szolgáltató az internetkapcsolat sebességét csökkenti. A tarifacsomagokba foglalt adatmennyiség kiegészítésére a korábban elérhető 1, 4 és 10 GB belföldi kiegészítő adatmennyiséget továbbra is megrendelhetik az ügyfelek.

Újdonság, hogy a mobilinternet-előfizetéseihez kedvezménykeretet biztosít a kétéves hűséget vállaló ügyfeleknek a Telenor. A tarifacsomagtól függően változó összegű kedvezményeket több szolgáltatásra is el lehet költeni, például a Deezer-előfizetésre, vírusvédelemre, a korlátlan böngészés és e-mailezés szolgáltatásra vagy plusz 100 GB-nyi éjszakai adatforgalomra.

A Deezer zeneszolgáltatást az év végéig ingyenesen biztosítja a Telenor úgy, hogy a streaminghez kapcsolódó adatforgalom belföldön díjmentes. Ha az előfizető nem mondja le ezt a szolgáltatást, akkor az 2013. január 1-jét követően 1390 forintos havi díjért lesz elérhető. A Net Pajzs vírusvédelem havonta 790 forintba, a 100 GB extra éjszakai adatforgalom 990 forintba, míg a korlátlan böngészés és e-mail szolgáltatás a tarifacsomagban foglalt letöltési sebesség mellett 1490 forintba kerül. A Hipernet Start előfizetői 200, az Active előfizetői 1300, a Medium előfizetői 2300, a Heavyt választók 3400, míg a Pro csomaggal internetezők 4100 forintot költhetnek el a havidíjukból ezekre a szolgáltatásokra.

Azóta történt

Előzmények