Jogtiszta, év végéig ingyenes zeneletöltés a Telenornál

Új zenei szolgáltatást indít a Telenor szeptember 4-től, mellyel a legális digitális zenehallgatás terjedését is elő kívánják segíteni. A Telenor előfizetők év végéig díjmentesen férhetnek hozzá a szolgáltatáshoz.

A Deezerrel együttműködésben most induló zenei szolgáltatással az előfizetők az interneten keresztül több mint 18 millió kiváló minőségű, mobiltelefonon, táblagépen vagy akár számítógépen is hallgatható zeneszámhoz férnek hozzá.

„A mobiltechnológia fejlődése új távlatokat nyit a kötöttségek nélküli internetezésben. Egyre többen döntenek stabil és gyors Hipernet hálózatunk mellett: alig több mint egy év alatt megdupláztuk mobilinternet előfizetőink számát. Sőt, a mi ügyfeleink forgalmazzák a legtöbb adatot, ami azt jelenti, hogy a tartalomfogyasztás terén is egyre aktívabbak, ezért a sebesség mellé mostantól olyan extra tartalmat kínálunk, mellyel ügyfeleink még jobban ki tudják használni hálózatunk és eszközkínálatunk előnyeit. A mobil zeneszolgáltatás nemzetközi szinten dinamikusan növekvő piac és mi Magyarországon is az igények ugrásszerű növekedésére számítunk, valamint arra, hogy egy éven belül több tízezer ügyfelünk használja majd ezt a szolgáltatást. A zeneszolgáltatást további hasonló szolgáltatások követik majd a közeljövőben” – kommentálta a bejelentést Christopher Laska, a Telenor Magyarország vezérigazgatója.

A szolgáltatással a felhasználók egyszerűen válogathatnak a hazai szerzői jogvédő iroda, az Artisjus által is elismerten jogtiszta, online elérhető zeneszámok kínálatában. A szolgáltatást a Telenor valamennyi ügyfele havidíj nélkül próbálhatja ki az év végéig, sőt ebben az időszakban a Deezer zenehallgatáshoz kapcsolódó adatforgalom is díjmentes (mindehhez aktív adatcsomag szükséges, más típusú adatforgalom az adatkeret terhére történik). A zeneszolgáltatás jövőre 1390 forintos havidíj mellett vehető majd igénybe, az új Smarttarifa Extra tarifáival együtt is elérhető lesz.

Azóta történt

Előzmények