Hirdetés
- DIGI internet
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Aliexpress tapasztalatok
- Windows 10
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Videó stream letöltése
- Amazon
- Újra lehet bárki felesége a generatív AI
- Bittorrent topik
- Aggódnak Texasban, amiért bitcoinbányászokra pazarolják az áramot
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodkaboy22
addikt
Vajon milyen app-el lesz majd elérhető?
Villamos- és Gépészmérnök - Blog-omban audio felszerelések és saját készítésű elektroncsöves erősítők.
-
.OM.
aktív tag
Stream vagy letöltés?
WP7-re van Deezer app, de vajon tényleg korlátlan lesz az adatforgalom?ex .Oldman.
-
Jó lenne többet tudni erről, ha már Telenoros vagyok.
-
ntomka
nagyúr
válasz
vodkaboy22 #1 üzenetére
Androidra van play-en Deezer alkalmazás.
Döcögősen indul, még nem tudtam eddig aktiválni.
[ Szerkesztve ]
ツ Headphones on - World off
-
negyven2
veterán
Telenor Online-on keresztül is meg lehet rendelni. Legalábbis ott is megjelent a megrendelhető szolgáltatások között. Habár nem tudom, hogy üzleti előfizetésél is lehet-e (volt rá példa, hogy hiába jelent meg nekem, nem lehet az adott szolgáltatást megrendelni).
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Azt nem tudja vki, hogy külön le kell mondani dec 31. előtt vagy magától deaktiválódik?
Illetve, hogy céges flottás előfizetés is igénybe veheti?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
ntomka
nagyúr
Ezzel én is így vagyok.
(#9) Edenyke: Szerintem menni fog automatikusan tovább. Flottás vagyok, telenor online-on már megjelent, de ahogy írták előttem havidíjjal, így nem próbáltam onnan, mert nem vagyok benne biztos, hogy így nem fog számlázni. A /zene oldalon írt 1750-es sms megrendelésre még nem jött sms, pedig kétszer már elküldtem.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
-
moonguru
őstag
"kiváló minőségű" de gondolom mp3 formátumú...
[ Szerkesztve ]
Monitor Guru!
-
negyven2
veterán
Facebook-al nem rendelkezők számára itt lehet regisztrálni, vagy a mobil alkalmazásnak a segítségével.
-
ntomka
nagyúr
Egyáltalán megy már valakinek a regisztráció?
-
negyven2
veterán
Na eddig ennyit sikerült kiderítenem:
"...bármilyen csatornán történik is a megrendelés, a feltételek ugyanazok. Tehát 2012. szeptember 4. és december 31. között nem csak hogy havidíjmentesen veheted igénybe a Deezer Zene szolgáltatást, de a belföldi zenehallgatással járó adatforgalom sem kerül kiszámlázásra. http://www.telenor.hu/zene#deezer"
Tehát ha Telenor online-on keresztül rendeled meg a 1390 Ft-es csomagot (a másikat /Deezer zene+adat/ nem az csak hiba a rendszerbe), akkor is ingyenes dec 31.-ig. Viszont azt még nem tudom, hogy flottás csomagokkal is igénybe vehető-e, de gondolom igen (vagy nem).
-
negyven2
veterán
Na sikerült nekem is regisztrálnom. Én a Telenor Online felületén keresztül csináltam de lehet a Telenor menü-n keresztül is:
"Telenor Menü: írd be a *111# kódot a telefonodba, és nyomd meg a hívásindító gombot. Itt válaszd a Deezert, majd a megrendelést."
Amint aktiválta magát a zene.telenor.hu-n keresztül regisztráltam a számomat ami automatikusan átdobott a Dezzer weboldalához, ahol hozzáadtam a fiókomhoz a szolgáltatást.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Mondjuk az eképesztő, hogy az adatforgalom 2013-tól (sem) lesz az előfizetés része, azaz a szolgáltatás értelems mobileléréséhez fizetni kell egy Deezer és egy puccos mobilnet csomagot.
-
Polllen
nagyúr
Korrekt ajanlat. Legalabb nem sajat talicska szolgaltatast inditottak.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
negyven2
veterán
Hehe, ezt én is megkaptam viszont előtte meg ezt kaptam meg:
"Tàjékoztatjuk, hogy Deezer Zene hozzàférését aktivàltuk! Kezdje el a pàr egyszeru lépésbol àllò regisztràciòt a http://zene.telenor.hu internetes oldalon!"Azért nézd meg, hogy telenor onlineban benne-e van a megrendelt szolgáltatások között.
Bone123 a smart tarifa 3-tól nem számolnak fel adatforgalmat. Ez ha jól emlékszem 5670 Ft havonta. De a Telenor oldalán fent van.
[ Szerkesztve ]
-
Na nekem nemrég jött olyan sms, hogy küldjek vissza OK-t. Megtettem, most várom a fejleményeket.
-
Háhá, felhívtak a Telenortól, hogy látták, hogy blablabla... a lényeg, hogy utána elfogadta a zene.telenor.hu a számom.
Nah: Welcome to your Deezer music service! You can now enjoy unlimited music with Deezer Zene szolgáltatás.
[ Szerkesztve ]
-
ntomka
nagyúr
"Üdvözlünk a Deezeren, az online zenehallgatási szolgáltatáson! Élvezd már most a korlátlan zenét a Deezer Zene szolgáltatás-vel."
-
Zirowe
nagyúr
Akkor neked flottásan elfogadta és szintén ingyenes év végéig?
Múltkor engem klikkel szívattak, hogy az ingyenes 3 hónapot én nem vehetem igénybe.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
szabogabor10
veterán
Tiszteletre méltó dolog a Telenortól.
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
-
válasz
szabogabor10 #45 üzenetére
Telenor-os vagyok, nem is tervezek váltani. De egy marketing akcióban (még akkor, ha ez épp nem a hülyék lehuzása jellegű, hanem csak egy normális nyugat-európai promó) mi a nyavalya "tiszteletreméltó?"
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
szabogabor10
veterán
Tudom, hogy promó, de legalább kedveznek 4 hónapig az ügyfeleiknek. Nálunk a legtöbb ember úgy gondolja, hogy a zene ingyen van, ergó valszeg senki nem fog fizetni érte a következő évtől.
[ Szerkesztve ]
iPhone 14 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
negyven2
veterán
válasz
szabogabor10 #49 üzenetére
Nem hogy fizetni nem fognak, de még azt a fajta modelt se tekintik életképesnek, amit az online stream szolgáltatók kínálnak. Azért mert igy nem az övék a zene "fizikailag". Meg egyébként is a torrent meg a szomszéd Ödönkétöl ingyen is beszerzik a Bunyós Pityu, meg a britnii szpiirsz albumot.
Azt meg, hogy okostelefonhoz internet előfizetés ajánlott... -Hát az pénzbe kerül! Ő nem fizet netért mikor most adott ki 250 000 Ft-ot ehy ájfon négy essért.
Én szemely szerint örulök hogy ilyen szolgáltatók is végre eljutnak hozzánk. Kovethetné őket már a Spitify és a Zune pass.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
it 18 millió zeneszám bárhol, bármikor: év végéig díjmentesen kínálja a Telenor a Deezerrel közös új szolgáltatását.
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kétszer erősebb ANC-t kapott a 2. generációs AirPods Pro
- DIGI internet
- Steam Deck
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó egy jó állapotú Synology DS216j típusú NAS!
- Eladó egy jó állapotú, DJI Osmo Pocket (tehát Pocket 1) kamera!
- Eladó három darab, jó állapotú, DJI Pocket 2 Creator Combo szett!
- ÚJ Bontatlan iPad Pro M2 2022 11 12,9", Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 2020 4 gen 10.9 64GB Space 1 ÉV APPLE GARANCIA AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
Állásajánlatok
Cég: pepris.de
Város: Budapest
Cég: Fluffy Stone Media GmbH
Város: Budapest