Hirdetés

A T-Systems stratégiai partnere lett a CE On-Demand

Hirdetés

A T-Systems Magyarország felhőszolgáltatási portfóliójának elemeként kínálja a jövőben a CE On-Demand levelezési és kollaborációs szolgáltatásait, elsősorban az ICT-szolgáltató magyarországi adatközpontjából nyújtott publikus, privát vagy hibrid felhőmegoldást igénylő ügyfelei számára. A megállapodás második elemeként a T-Systems Magyarország a CE On-Demand Cloud Services Manager felhőszolgáltatási menedzsmenteszközét vezeti be saját felhőszolgáltatásainak létesítésére és támogatására.

A T-Systems Magyarország Zrt., a Magyar Telekom Nyrt. infokommunikációs technológiai szolgáltató leányvállalata kiterjedt, közel 1700, speciális szaktudással rendelkező beszállítóból álló partneri ökoszisztémája elengedhetetlen a versenyképes működéshez. A legújabb együttműködés keretében a T-Systems Magyarország a vállalati szegmens számára kínálja majd a CE On-Demand felhő platformján megvalósuló, az üzleti hatékonyságot növelő, irodai és mobil munkavégzéshez kiemelten fontos integrált kommunikációs és csoportmunka szolgáltatásokat.

A Cloud Services Manager felügyeleti és adminisztrációs szoftver lehetővé teszi a T-Systems Magyarország meglévő és később bevezetendő felhőalkalmazásainak egy közös menedzsment platformba történő integrálását, támogatja a különböző felhőszolgáltatási formákat, így a publikus, a privát és hibrid megoldásokat, és az ügyfelek mellett a viszonteladók bevonását is biztosítja. A két vállalat közötti megállapodás értelmében az ügyféladatok közvetlenül a szolgáltató, tehát a T-Sytems Magyarország saját adatközpontjában kerülnek tárolásra, amely a magas szintű adatbiztonság és a megfelelőségi elvárások teljesítése mellett biztonságos és költséghatékony integrációt tesz lehetővé az ügyfél rendszerei és a T-Systems felhőszolgáltatásai között.

Azóta történt

Előzmények