Hóközi bérkifizetések az SAP és a Salarify együttműködésével

A Salarify mögött álló magyarországi Swipe Technologies Kft. bejelentette együttműködését az SAP Hungary Kft-vel.

Az SAP a bejelentés kapcsán kiemeli, hogy a vállalat mindig is nyitott volt arra, hogy speciális elemeket építsen be HR menedzsment rendszereibe – az egyik ilyen speciális kihívás a hagyományos havi fizetési ütemezéstől eltérő, heti vagy akár napi fizetések kezelése.

Közismert gyakorlat ez például a vendéglátóiparban, a turizmusban, az építőiparban és sok más olyan ágazatban, ahol a munkaerőt általában projektalapon vagy hagyományosan nagy fluktuáció mellett alkalmazzák. Emellett a tapasztalatok szerint a pénzügyi tartalékkal nem rendelkező, az átlagosnál alacsonyabb megtakarítási lehetőséggel rendelkező munkavállalók is előnyben részesítik ezt az elszámolási formát.

A Salarify által kifejlesztett megoldással a munkáltatók áthidaló pénzügyi megoldást kapnak a hagyományos havi fizetések közötti időszakokra, a kapcsolódó adminisztráció teljes körű irányításával és a kapcsolódó tranzakciós költségek megfelelő kompenzálásával.

A partnerség eredményeként az SAP Hungary ügyfelei munkabér-hozzáférést kínálhatnak juttatási rendszereikben, és így megkönnyíthetik az alkalmazottak életét, erősíthetik lojalitásukat. Emellett búcsút mondhatnak a jövedelemigazolással kapcsolatos papíralapú ügyintézésnek.

A Salarify a budapesti székhelyű Swipe Technologies Kft. alkalmazása, mely egy rugalmas bérhozzáférést és digitalizált jövedelemigazolást kínáló alkalmazás. A vállalat az inkluzív és hozzáférhető pénzügyi termékek kifejlesztésére fókuszál, saját bérszámfejtési és banki rendszerintegrációs interfészekkel rendelkezik, így egyszerűsítve az ügyfeleknél az alkalmazottak saját fizetésükhöz való rugalmas hozzáférését. A Salarify a fizetéseket dinamikus egyenlegként képzeli el, amelyet az alkalmazottak napi szinten használhatnak, így innovatív, gyors és teljesen személyre szabható bérfizetési megoldást kínál a munkáltatóknak, hogy cégüket a bérszámfejtés legkorszerűbb világába vezesse.

A Salarify jelenleg a bérhozzáférési (ún. Earned Wage Access) megoldások vezető szolgáltatója Magyarországon. 2022-ben a vállalat kiterjeszti földrajzi jelenlétét Európában, tovább fejleszti termékeinek ökoszisztémáját és infrastruktúráját a fogyasztók és vállalati ügyfelek számára.

Azóta történt

Előzmények