Rendelhető a retina kijelzős iPad Mini

Az Apple október 22-én mutatta be az iPad és az iPad Mini új verzióit, az iPad Airt és a retina kijelzős iPad Minit. A nagyobbik modell november elseje óta kapható, a nagyfelbontású panellel szerelt Mini pontos megjelenési dátumát eddig nem ismertük, az Apple a termék bejelentésekor csak annyit ígért, hogy még november vége előtt megvásárolható lesz a kisebb tablet is.

Tegnap este viszont kiszivárgott, hogy néhány országban (Egyesült Államok, Kína, Ausztrália, Japán, Új-Zéland, Hong Kong, Szingapúr) mától elérhető lesz a retinás Mini, így várható volt, hogy ha a magyar boltokba nem is érkezik meg a világpremierrel egy időben a termék, legalább az online Apple Store-ból rendelhető lesz. Így is történt, a magyar Store-ból 5-10 napos szállítási határidővel rendelhetjük meg a retinás iPad Miniket, asztroszürke vagy ezüst színben, 119 990 forint kezdő ártól.

A csak Wi-Fi-képes 32 GB-os modell 149 990, a 64 GB-os 179 990, a 128 GB-os pedig 209 990 forintba kerül, a Wi+Fi + cellular változatokért további 40 ezer forintot kell fizetni.

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • Apple

Azóta történt

Előzmények